Funksionet tona

Mëso më tepër për të gjitha funksionet e disponueshme në dua.com. Shijo aplikacionin tonë në maksimum!

Select the location

Funksionet

Fly mood

Fluturo nëpër botë me dua.com

dua.com ka një nga veçoritë më dalluese në krahasim me aplikacionet e tjera për takime. Ky funksion quhet Flutoro në një vendndodhje të re, ku një përdorues mund të fluturojë llogarinë e tij kudo që të dojë nëpër botë.

Spotted

Spotted synon të bashkojë njerëz që tashmë janë takuar në jetën reale. Ata që kanë kaluar rrugën e njëri-tjetrit, ose kanë qëndruar në të njëjtat vende, por nuk kanë pasur mundësinë apo guximin për t’iu drejtuar njëri-tjetrit.

Si mund të ndodhë kjo?

Pasi përdoruesit të instalojnë aplikacionin në telefon dhe të lejojnë gjurmimin nëpërmjet GPS-it, atyre do t’u shfaqen të gjithë njerëzit që kanë qenë në të njëjtat vende në të njëjtën kohë.

Spotted është krijuar për t’ju ndihmuar të lidheni me individë me të njëjtin mendim që ndajnë të njëjtat vlera me ju.

Activate your location
Choose Community

Zgjidh komunitetin

Kur regjistrohesh në dua.com, ti duhet të zgjedhësh komunitetin tënd. Duke e bërë këtë, futesh në botën virtuale të shqiptarëve. Botë që të ofron mundësi të pafundme pēr lidhje.

dua Premium

Ne ofrojmë paketa Premium për 1, 3 ose 12 muaj. Dua Premium ofron akses të pakufizuar në filtrat dhe veçoritë e aplikacionit, të tilla si: Përshtypjet pakufi dhe Boost, Insta-Chat, Shih kush të pëlqeu, etj.

Çmimet shfaqen në aplikacion. Pagesa do të tarifohet në llogarinë tënde të Google në konfirmimin e blerjes.

dua premium
activate boost

Boost në dua.com

Kur ti aktivizon Boost në profilin tënd, aplikacioni dua.com i kushton vëmendje të veçantë atij.

Boost i jep fuqi profilit tënd dhe ai do të shfaqet sipër profileve të tjera për 30 minuta. Kjo padyshim se do tē tē sjellë më shumë pëlqime dhe përputhje  se zakonisht! 

Verifikimi i profilit

Verifikimi i profilit na ndihmon ta mbajmë dua.com si një komunitet të sigurt për të gjithë! Ti mund të marrësh simbolin e kaltër duke përfunduar procesin e verifikimit të profilit me sistemin tonë me dy faktorë.

profile verification

Video thirrje në dua.com

Para se të dalësh në takim të parë, njihu më mirë me përputhjet tua përmes audio dhe videothirrjeve që të mundëson dua.com!

Karakteristika të tjera

Raportimet e përdoruesve

Në dua.com, përdoruesit mund të raportojnë çdo parregullësi apo  sjellje të keqe. Ekipi ynë i mbështetjes i shqyrton një nga një raportimet e përdoruesve.

Shkarkimi i të dhënave

Përdoruesit mund t’i kërkojnë të dhënat e veta  brenda dua.com për sa kohë që kanë një llogari aktive.

Un-blur

Me dua Premium zhbllokohet pjesa “Të pëlqeu”, e shumë veçori të tjera që çdo përdorues dēshrion t’i ketë në dispozicion.

Njoftimet

dua.com i njofton përdoruesit kurdo që kanë  një pëlqim, mesazh, apo përputhje të re.

Ghost

Modaliteti Ghost mund të përdoret saherë një person dëshiron të fsheh profilin përkohësisht.

Udhëzuesi

Udhëzimet tona i ndihmojnë përdoruesit të lundrojnë me sukses dhe ta gjejnë dashurinë e jetës në dua.com.