Test a

Find Your One

Aplikacioni i takimeve – njerëzit këtu kërkojnë njerëz të vërtetë dhe të verifikuar, për të gjetur marrëdhënie të qëndrueshme dhe për t’u martuar

Si ndryshon dua.com?

Dy miliardë njerëz janë të prekur nga vetmia. Misioni ynë është të reduktojmë vetminë me 50% deri në vitin 2034.

Ne kemi një qasje shumë të ndryshme ndaj çdo aplikacioni tjetër takimi – dhe e shohim takimin si vetëm një pjesë të të gjithë rrugëtimit të Dashurisë.

Ne e kuptojmë se të gjithë ndihemi ndonjëherë të vetmuar ose disa kanë frikë të angazhohen në një marrëdhënie të re, sepse të gjithë jemi lënduar në të kaluarën. Kjo është arsyeja pse është koha për një transformim të industrisë së takimeve.

Që të gjesh personin ideal, ti gjithashtu duhet të jesh gati. Kjo do të thotë të jesh gati për dashuri, në mënyrë ideale të jesh versioni më i mirë i vetes. Të ndihesh mirë me veten edhe kur je beqarë.

Pra, udhëtimi për të gjetur dashurinë fillon me veten tënde. Ti je zgjidhja e të gjitha problemeve. A je gati për dashurinë e jetës tënde? Apo duhet të punosh akoma me veten? Kudo që të jesh në udhëtimin tënd personal, ne të përcjellim në të gjithë udhëtimin e dashurisë.

Rritja së bashku inkurajon çiftet që të përkushtohen ndaj marrëdhënies së tyre dhe të investojnë në rritjen e tyre si çift. Për të kuptuar gjuhët e dashurisë së njëri-tjetrit, për të kuptuar modelet dhe për t’u kujdesur thellësisht për njëri-tjetrin, ndërsa të dy individualisht ndihen të kënaqur.

Pra, aplikacioni dua.com është përtej takimit, është një aplikacion i stilit të jetës me tre pjesë:

Be The One. Find Your One. Grow Together

10,000+ Vlerësime me Pesë Yje

Unë kam pasur një përvojë vërtet të mirë në këtë aplikacion. Është padyshim përvoja ime më e mirë deri tani; Kam takuar kaq shumë njerëz të këndshem përmes këtij aplikacioni, dhe asnjëra prej tyre nuk ishte një mashtrim apo diçka e tillë. 💯💯👌👌

Taaallii

Aplikacion shumë i mirë, i lehtë për t’u përdorur dhe kam vënë re që numri i profileve false është ulur ndjeshëm. Punë e mirë!!

Shqiponjë Gashi

Aplikacion i mirë! Lehtë për t’u përdorur për të gjithë!

Enya

APLIKACION I MADH Më pëlqen ❤

Alisa Kelmendi

Aplikacion i shkëlqyeshëm për të takuar shumë njerëz. Vazhdoni me punën e mirë!

Zana

Ky aplikacion është shumë i lehtë për t’u përdorur dhe ka shumë profile. Mund të bisedosh me njerëz lehtësisht dhe është një mënyrë argëtuese për të takuar njerëz të rinj.

thelco

Tre hapa për të gjetur personin ideal

Regjistrohu dhe na trego për veten tënde

Plotëso profilin tënd, shtoj vlerat, interesat, gjuhët, fotot autentike, kulturën, fenë, origjinën etnike ose shpirtërore – çfarëdo që ka rëndësi për TY!

Zbulo persona bazuar në atë se kush je

Zbulo matches bazuar në vlerat tënde dhe nga kush ndihesh i tërhequr – eksploro profile që rezonojnë me ty.

Find Your One

Gjeje partnerin ideal, falë veçorisë hiper-lokale të Spotted, Filtrave tanë të Avancuar ose Gjetësit të shokut të shpirtit. Lidhuni dhe bisedoni, aq lehtë!

Si do ta gjesh personin ideal

Ke humbur kohë me personin e gabuar?

Ne të ndjejmë, nuk është e lehtë të gjesh partnerin e duhur që kupton ndjenjat e tua, dikë që kujdeset vetëm për ty dhe ku ndihesh në shtëpi.

Kompania zvicerane. Cilësi Zvicerane

Ne garantojmë profile me cilësi të lartë, pavarësisht nëse kërkon të gjesh dikë nga e njëjta origjinë, që flet gjuhën tënde ose ndan besimin tënd. Ne kemi krijuar një përvojë krejtësisht të re për të bashkuar njerëzit me mendje të hapur dhe të njëjtë.

dua.com dating app

Gjeni Atë që ju bën të besoni përsëri në Dashuri

MATCH – Ne jemi në anën tënde për të filluar udhëtimin e dashurisë drejt një marrëdhënieje të ndërgjegjshme, përmbushëse dhe të qëndrueshme. Thjesht thuaj “Përshëndetje” ose dërgo një trëndafil

dua.com Match

Spotted: Përvoja Cross Path

Në dua.com mund të gjesh njerëz që të kuptojnë vërtet, që kanë rëndësi për ty, me të cilët ndihesh i lidhur – kudo në botë.

Ndoshta shpirti yt binjak jeton në të njëjtin vend dhe ju keni kryqëzuar rrugët? E përsosur, veçoria Spotted do t’ju njoftojë.

spotted

Modaliteti i fluturimit

Po kërkon dikë më larg? Thjesht fluturo nëpër botë, ndrysho vendndodhjen tënde në çdo vend. Fluturo në një qytet tjetër ose në vendin tënd të origjinës – dhe mund të takosh njerëz nga atje.

Apo po planifikon të ndryshosh vendin ku jeton? E shkëlqyeshme – Gjeni një tuajin edhe para se të shkoni atje.

dua.com Flight Mode

Incognito Mode

Privatësia, siguria dhe liria jote kanë rëndësi për ne mbi çdo gjë tjetër. Aplikacioni ynë është krijuar për të të mbrojtur në të gjitha mënyrat.

Aktivizo “Modalitetin e fshehtë”, ose mund të bllokosh këdo përpara se të regjistrohesh, mund të fshehesh fotot, mund të raportosh njerëzit – dhe mund të mbështetesh në ekipin tonë të për të qenë në anën tënde.

Siguri shtesë për femra
dua.com Incognito Mode

Historitë tona të dashurisë

Ata të gjithë kanë një histori dashurie unike, të shëndetshme që filloi me një bisedë të bukur në dua.com! Tani është koha që ti të gjesh dashurinë