Rreth dua.com

dua.com

Ne, në dua.com, jemi këtu për të fuqizuar kërkuesit seriozë të dashurisë. Thuaj lamtumirë humbjes së kohës për të paangazhuarit dhe përshëndetje për lidhjet domethënëse.

Eksploroni një platformë që i dedikohet ekskluzivisht individëve që janë gati të zhyten thellë në dashuri dhe të heqin dorë nga takimet e rastësishme.

Bashkohuni me komunitetin tonë sot dhe na lejoni t’ju udhëheqim drejt dashurisë autentike dhe të qëndrueshme që meritoni.

dua team

Njihuni me ekipin e dua.com

Valon Asani

Valon Asani

Themelues - CEO

Erblin Ribari

Erblin Ribari

CFO

Edon Luta

Edon Luta

CMO

Yllke Abdullahu

Yllkë Abdullahu

COO

Hamit Shala

Hamit Shala

CPO

Vigan Ramadani

Vigan Ramadani

CSO

Admir Kadriu

Admir Kadriu

CTO

Ardit Trikshiqi

Ardit Trikshiqi

CPO

Fidan Bacaj

Fidan Bacaj

Zhvilluesi kryesor i Android

Esat Hamzaj

Esat Hamzaj

Android Senior Developer

Shpend Gashi

Shpend Gashi

Menaxher ASO

Etnik Beqiri

Etnik Beqiri

Zhvilluesi i Backend-it

Arber Hyseni

Arbër Hyseni

Inxhinier Backend

Argjend Sahiti

Argjent Sahiti

Inxhinier Backend

Miran Ramadani

Miran Ramadani

Ambasador i markës

Florian Morina

Florian Morina

Analist biznesi

Flogerta Driza

Flogerta Driza

Redaktore e përmbajtjes

Argjenda Selmani

Argjenda Selmani

Redaktore e përmbajtjes

Valbona Bajraktari

Valbona Bajraktari

Shkrimtare e përmbajtjes / Gjermanisht

Fjolla Pelaj

Fjolla Pelaj

Lead- Shërbimi per klientin

Monika Bunjaku

Monika Bunjaku

Data Scientist

Aida Halitaj

Aida Halitaj

Lead-Data Scientist

Qendrim Morina

Qendrim Morina

Specialist i Financës dhe Administratës

Rifat Abazi

Rifat Abazi

Zhvilluesi i Frontend

Ereza Begu

Erëza Begu

Inxhinier Frontend

Shkumbin Hasani

Shkumbin Hasani

Full-Stack Inxhinier

Vigan Myrtaj

Vigan Myrtaj

Shef i Dizajnit

Arbnor Rashiti

Arbnor Rashiti

Shef i UX/UI Designer

Isa Selimi

Isa Selimi

Zhvilluesi i iOS

Lend Kazazi

Lend Kazazi

Zhvilluesi kryesor i iOS

Fidan Mjeku

Fidan Mjeku

UX/UI Designer

Fjolla Ahmetaj

Fjolla Ahmetaj

Pronari i produktit

Fatlinda Fejzaj

Fatlinda Fejzaj

Inxhinier i QA

Muhamed Zeneli

Muhamed Zeneli

Dizajner grafik

Trim Muharremi

Trim Muharremi

Inxhinieri Softuerësh

Edona Hajredinaj

Edona Hajredinaj

Inxhinier i QA

Elrond Berisha

Elrond Berisha

SEO Specialist

Bleart Berisha

Bleart Berisha

Shërbimi për klient

Edison Luta

Edison Luta

Shërbimi për klient

Shqipe Bunjaku

Shqipe Bunjaku

Shkrimtare e përmbajtjes PR

Hana Ramadani

Hana Ramadani

Specialist i Marrëdhënieve me Publikun

Donjeta Bajraktari

Donjeta Bajraktari

ASO Lead

Misioni ynë

Në dua.com, misioni ynë shkon përtej lehtësimit të lidhjeve romantike. Ne synojmë të krijojmë lidhje të thella, të fuqizojmë rritjen personale dhe të transformojmë komunitete të tëra.

Qëllimi ynë është të krijojmë një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse ku individët mund të bashkohen pa barriera apo kufizime, duke i lejuar ata të bëhen versionet më të mira të vetes në fushën e takimeve. Ne besojmë fort në fuqinë e komunitetit dhe forcën e jashtëzakonshme që lind nga mbështetja e njëri-tjetrit në këtë udhëtim romantik.

Duke bashkuar komunitetet e fragmentuara në mbarë botën, ne përpiqemi të rindërtojmë ato lidhje jetike me vendet e tyre të origjinës, duke nxitur një ndjenjë të thellë përkatësie dhe identiteti kulturor brenda përvojës së takimit.

Me mbi 300 milionë njerëz anembanë globit që kërkojnë një platformë për të kapërcyer hendekun e takimeve, dua.com është gati për ta mbushur atë boshllëk.

Së bashku, ne po ndërtojmë komunitetin përfundimtar të takimeve, ku lulëzojnë individë të lirë, të sigurt, të shëndetshëm dhe të ndërgjegjshëm, duke mbështetur njëri-tjetrin përmes një lidhjeje të bashkuar dhe të fuqishme

Vizioni ynë

Në dua.com, vizioni ynë është të jemi platforma udhëheqëse që transformon mënyrën se si çiftet e perceptojnë dhe përjetojnë dashurinë, marrëdhëniet dhe rritjen personale.

Ne parashikojmë një botë ku çiftet janë të fuqizuar për të ndërtuar partneritete të forta, përmbushëse që tejkalojnë pritjet shoqërore dhe lulëzojnë në lidhje autentike.

Ne përpiqemi të krijojmë një komunitet ku çiftet ndihen të mbështetur, të frymëzuar dhe të pajisur me mjetet për të lundruar në kompleksitetin e marrëdhënieve moderne.

Vizioni ynë shtrihet përtej fazës së takimit, pasi synojmë të jemi një shoqërues i besueshëm për çiftet gjatë gjithë udhëtimit të tyre, duke ofruar burime, udhëzime dhe një rrjet mbështetës.

Ne parashikojmë një të ardhme ku çiftet përqafojnë cenueshmërinë, komunikojnë hapur dhe evoluojnë vazhdimisht së bashku, duke rezultuar në intimitet më të thellë, përmbushje më të madhe personale dhe një efekt valëzim pozitiv në komunitetet e tyre.

Historia jonë

Historia e dua.com filloi kur Valon Asani, CEO i MIK Group, ishte i vendosur të bashkonte komunitetin e tij duke adresuar çështje të tilla si dashuria dhe martesa. Me këtë objektiv ai prezantoi idenë e “AlbanianFriends.com” në konkursin ndërkombëtar të start-up-eve “Get in the Ring” dhe fitoi çmimin e parë në Kosovë.

Tre vjet më vonë, Valoni rishikoi konceptin e “AlbanianFriends.com” dhe besoi se tani ishte më se i gatshëm të fokusohej në vizionin dhe misionin e tij për të ndihmuar komunitetet në mbarë botën të arrijnë potencialin e tij.

Për të arritur një objektiv të tillë, ai së bashku me Larklind Cerkezin themeluan dua.com – një faqe interneti dhe një aplikacion celular, i cili ishte i orientuar drejt bashkimit të komuniteteve në mbarë botën përmes dashurisë.

Na ndiqni