Gjej dashurinë tënde të vërtetë me dua Premium

Bëhu anëtar Premium dhe gjej dashurinë tënde të vërtetë. Gjej atë fillimisht dhe anulo kurdo që të dëshirosh.

Shiko Termat dhe Kushtet tona

10,380

Përputhje çdo ditë

300K

Përdorues të Verifikuar

434M

Pëlqime

Ngrit nivelin në dua Premium dhe gjej partnerin e jetës.

ÇFARË PËRFITON

Shih kush të ka pëlqyer

Pakufi Likes

InstaChats çdo ditë

Boost çdo muaj

Pakufi Flights

Pakufi Undos

Pa reklama

FALAS

PREMIUM

Zgjedh Premiumin tënd

Zgjedh pakon ideal që përshtatet me buxhetin tënd dhe gjej shpirtin binjak.

1 muaj

7,99€

për muaj

3 muaj

7,99€

për muaj

6 muaj

7,99€

për muaj

12 muaj

7,99€

për muaj

Përkrahur nga

Pyetje?

Ne kemi përgjigje.

Nëse dëshiron pëlqime të pakufishme, përputhje dhe përfitime e shërbime të tjera që ofron dua.com, abonimi Premium është zgjidhja e duhur për ty.

Ekzistojnë tre paketa kryesore Premium në dua.com:

 • Premium I – 1 muaj,
 • Premium II – 3 ose 6 muaj,
 • Premium III- 12 muaj

Këto janë disa nga përfitimet që do marrësh si përdorues Premium pa përfshirë shërbimet shtesë.

 • Përshtypjet
 • InstaChats
 • Shiko kush të ka pëlqyer
 • Zero reklama
 • Undo
 • Fluturimet
 • Imazhe të qarta
 • Ngarko deri në 6 fotografi
 • Thirrje të pakufizuara

Shënim: Shërbimet që ofron paketa jonë Premium ndryshojnë në varësi të promocioneve tona mujore ose sezonale.

Ekzistojnë dy mënyra të disponueshme për të kryer pagesën tuaj në dua.com: me kartë krediti dhe përmes aplikacionit tonë në internet.

Për t’u abonuar në paketën tonë Premium me një kartë krediti, ndjek udhëzimet e mëposhtme:

 • Shko në profilin tënd në dua.com,
 • Në faqen e parë, kliko “Shko Premium”
 • Zgjedh Ofertën/Paketën që preferon,
 • Përfundo pagesën tënde duke futur detajet e llogarisë tuaj bankare,

Nëse vendos të bësh pagesën nëpërmjet aplikacionit tonë në web,ndjek udhëzimet e mëposhtme:

 • Shko në app.dua.com,
 • Kyqu në llogarinë tënde,
 • Kliko “Dua Premium”
  Zgjedh paketën që preferon,
 • Kliko “Shko Premium”
  Përfundo pagesën duke futur detajet e llogarisë bankare

Shënim: Nëse je përdorues i Android, për t’u abonuar në Premium, duhet të ndryshosh shtetin në Play Store sepse nuk të lejon të bësh pagesa nga Kosova.

Mund të instalosh një aplikacion VPN (si p.sh. HMA VPN) për të ndryshuar vendndodhjen tënde.

Shënim i rëndësishëm: Nëse ende dëshiron të paguash me kartën tënde të kreditit dhe je përdorues Android, të lutem vizito ueb-in tonë të dua pasi tani kemi në dispozicion një version online të aplikacionit tonë.

Nëse ke blerë abonim mujor dhe do të doje ta ngritësh në një paketë Premium për 3, 6, ose 12 muaj, thjesht kujto se kjo mundësi është e mundur vetëm për ata që përdorin iPhone.

Kliko linkun dhe plotëso kërkesën tënde: Si të kalosh në një abonim tjetër

Për shënim: Për fat të keq, përdoruesit e Android nuk kanë këtë opsion për momentin.

Nëse pakoja jote Premium nuk është aktive edhe pse ke paguar, provo të rikthehësh pakon tënde Premium.

Kështu mund ta bësh:

 1. Hap profilin tënd në dua.com,
 2. Shko te “Cilësimet”,
 3. Kliko te “Cilësimet Premium”,
 4. Kliko te “Rikthe Premium”.

Rilidhim
njerëzit.