Dua.com - Blog

26/10/2015
Fustanet e nusërisë

Një video tregon se sa kanë ndryshuar fustanet e nusërisë nga shekulli i kaluar.

Nje progres i mahnitshëm te fustanet e nusërisë Fustanet e nusërisë janë mënyra më e mirë për të vlerësuar modën në çdo periudhë. Në qoftë se një veshje është […]
26/10/2015
Vallëzimi

Kjo performancë vallëzimi sjellë iluzionet më të mira që keni parë ndonjëherë!

Një performancë e shkëlqyeshme vallëzimi na bën të analizojmë trupat tonë sërish. Kur fillojmë të ri-shohim krahët dhe këmbët tona më shumë se mjete për të na ndihmuar […]
26/10/2015
6 Menyra te Fuqishme te Lidheni me Partnerin Tuaj

6 Mënyra të Fuqishme të Lidheni me Partnerin Tuaj

Jo shumë kohë më parë, një e njohur e jona po ecte sëbashku me mua dhe gruan time dhe na tha, “Duhet të më tregoni cili është sekreti […]
23/10/2015

I panjohuri që ndryshoj jetën time: Një histori e shkurtër dashurie

Në këtë histori të shkurtër dashurie, një aktore komedie takon shpirtin e saj binjak kur po udhëtonte në Montana (Amerikë) me një shfaqje. Në vitin 1983, po udhtoja […]
23/10/2015
guraja e tij është shtatëzënë pas 17 viteve!

Shikoni reagimin e këtij njeriu kur kupton se guraja e tij është shtatëzënë pas 17 viteve!

Kur Dana Griffin-Graves i organizoi një surprizë burrit të saj Arkell për ta njoftuar se ajo ishte shtatëzënë , ajo e dinte se ai do të reagojë emocionalisht, […]
08/05/2014
takuar ne internet

Si të jeni i sigurtë se duhet të dilni me dikë që e keni takuar në internet?

Nunc felis. Curabitur ac ipsum. Pellentesque nibh ultricies est. Maecenas consequat, augue a venenatis risus. Ut id mollis vel, lacinia quam. Praesent blandit malesuada. Suspendisse commodo

04/05/2014
Takimet ne internet: Si ta perdorim kompjuterin per dashurine

Takimet online: Si të përdorim kompjuterin për dashurinë?

Duis porttitor vel, eros. Mauris nec adipiscing elit. Nam sed porta eget, neque. Pellentesque fringilla neque quis blandit venenatis.
03/05/2014
15 tutoriale maskimi të frikshme që mund ti bëni për Halloween.

15 tutoriale maskimi të frikshme që mund ti bëni për Halloween.

Ice Queen Half-Skull Smiley Ventriloquist Dummy Billy The Puppet From Jigsaw
01/05/2014
trendet e grimit

Shikoni sa dramatikisht kanë ndryshuar trendet e grimit gjatë gjithë historisë!

Sed justo vulputate et, lobortis augue quam quam sed sem. Sed sed leo ac nunc sit amet leo. Integer faucibus orci sit amet quam felis vitae justo.
28/04/2014
Karficat me lule

Karficat me lule janë trendi i fundit në Kinë!

Donec est. Vivamus iaculis, diam eu arcu congue eleifend. Vestibulum commodo ligula ut augue. Maecenas pretium, diam id pharetra.
12/03/2014

Pasi mbetet një baba i ve, ai mësoi se si t’ia rregullonte flokët vajzës së tij dhe tani mëson baballarët e tjerë!

Kur Philippe Morgese mbeti vetëm dhe duhej të kujdesej për të bijën, ai e dinte se ai do të duhet të jetë në gjendje të ia rregullojë flokët […]