Aplikacioni dua.com tani në mbi 100 vende të botës

Aplikacioni dua.com tani në mbi 100 vende të botës

aplikacioni dua.com

Aplikacioni dua.com është lancuar disa javë më parë. Deri më tani rreth 80.000 djem dhe vajza shqiptare prej mbi 100 vendeve të botës janë bërë përdorues të këtij aplikacioni.

Mund të themi se dua.com me hapa të shpejtë po ndryshon mënyrën e njoftimeve digjitale për shqiptarët. E bukura e gjithë kësaj është se ky aplikacion i është dedikuar vetëm komunitetit shqiptar, prandaj edhe po cilësohet si urë lidhëse për ata që duan të gjejnë shpirtin binjak, pa marrë parasysh në cilin kënd të botës jetojnë.

aplikacion i dua

Mirëpo si funksionon dua.com?

Për të përdorur dua.com, së pari duhet ta shkarkoni aplikacionin në telefon dhe të krijoni një llogari. Ju mund të zgjedhni deri në tri fotografi dhe të shkruani një biografi interesante për veten. Krijimi i një profili atraktiv është një prej hapave kryesor kur krijohet llogaria në dua.com, sepse pikërisht profili do të jetë përshtypja e parë që do të jepni për veten te përdoruesit e tjerë.

Shpesh kemi ndëgjuar të thonë që dashuria nuk njeh kufi, e njejta vlen edhe për dua.com. Në këtë aplikacion mund të udhëtoni virtualisht përreth botës dhe të gjeni atë që ju pëlqen. Mjafton të shtypni lokacionin që dëshironi, dhe për një sekond nga Tirana do të fluturoni virtualisht në New York, nga Berlini në Prishtinë apo nga Shkupi në Itali.

 

Aplikacion serioz për njoftime të dashurisë dhe miqësisë

Nëse e keni pyetur veten se a është ky aplikacion i besueshëm dhe i sigurtë, përgjigja është po. Të dhënat e përdoruesve të dua.com janë të sigurta dhe të gjithë përdoruesit kanë të mundësi të:

  • Zgjedhin lokacionin e tyre
  • Zgjedhin moshën për personat që janë të interesuar
  • Të shkruajnë vetëm me persona që përputhen
  • Të raportojnë apo bllokojnë llogaritë e të tjerëve
  • Të ndërprejnë bisedën me dikë duke e fshirë apo duke e bërë “unmatch”
  • Të mos e bëjnë publike llogarinë e tyre
  • Të fshijnë llogarinë kurdo që dëshirojnë

Prandaj bëhuni një prej 80.000 shqiptarëve në mbarë botën të cilët kanë shkarkuar dua.com. Shkarkoni tani në: iPhone dhe Android.

Flogerta

Flogerta

Më shumë artikuj: