dua.com pjesë e kronikës së emisionit Raport në KTV

dua.com pjesë e kronikës së emisionit Raport në KTV

dua.com pjese e kronikes se emisionit Raport ne KTV

Të hënën ekipi i dua.com ishin pjesë e emisionit Raport, i cili transmetohet në kanalin e Kohavision.

Kronika e cila u realizua nga KTV, kishte temë kryesore telashet që po përjetojnë bizneset, gjatë kohës së pandemisë Covid-19.

Valon Asani tashmë i njohur si themeluesi i platformës dua.com, foli tema të ndryshme, e një ndër to edhe rreth investimeve. Ai tregoi se si investitorë të shumtë nga jashtë kanë anuluar planet e tyre për të investuar, pikërisht për shkak të pandemisë.

Ndërsa të ftuar gjithashtu ishin Graniti nga departamenti i zhvillimit dhe Kaltrina nga departamenti i marketingut. Ata shpjeguan se si ka ndikuar kjo situatë në punën e tyre.

Në përgjithësi në këtë kronikë u diskutua për problemet që po sjellë pandemia në biznese, punën nga shtëpia, ndryshimin e strategjive të marketingut, e shumë të tjera.

Për më shumë shikoni videon më poshtë.

Elrond

Elrond

Më shumë artikuj: