dua.com pjesë e serialit Schengen Visa

dua com pjese e serialit schengen visa

Schengen Visa është i njohur si një prej serialeve më të shikuara shqiptare qysh prej fillimit të transmetimit. Mirëpo skenat qesharake e ndodhitë e pazakonta të cilat i kanë bërë shikuesit për vete, kanë përfunduar me episodën e fundit të kësaj sezone.
Edhe pse në kushte të vështira për shkak të pandemisë, ekipi nuk kanë ndalur xhirimet. Prandaj episodi i fundit i sezonës së tretë ka qenë mjaftë i veçantë dhe i dashur nga publiku.

E pikërisht pjesë e këtij episodi ka qenë edhe dua.com

Personazhi i shumë pëlqyer nga të gjithë “Xhejmsi”, më në fund vendosë të fokusohet në jetën e tij private. Pas njoftimit me një vajzë të bukur nga Hamburg-u i Gjermanisë, Xhejmsi tregon se si është dashuruar me ndihmën e aplikacionit dua.com. Pasi që episodi i fundit është titulluar “Happy End”, sezona mbyllet me një aheng të organizuar nga Xhejmsi, ku marrin pjesë të gjithë personazhet.
Ndërsa dua.com falenderon ekipin e Gjirafa Video të cilët kanë krijuar mundësinë për të qenë pjesë e këtij seriali. Së bashku me të gjithë adhuruesit e këtij seriali, edhe në dua.com mezi po presim fillimin e sezonës së re. Deri atëherë, ju mund të shikoni episodin e fundit të Schengen Visa më poshtë.

Schengen Visa

Elrond

Elrond

Më shumë artikuj: