Dua Global - Njerëz nga kudo janë të mirëpritur në dua.com!

Dua Global – Njerëz nga kudo janë të mirëpritur në dua.com!

dua global

Dua Global – Përditësimi i fundit i aplikacionit tonë u solli përdoruesve tanë opsionin “Zgjidhni komunitetin tuaj”!

Ne synojmë të lidhim njerëzit përmes dashurisë, miqësisë dhe biznesit. Siç e dini, dua.com adreson një nevojë themelore por të paplotësuar ende, nevojën për tu rilidhur me njerëzit që ndajnë vlera si ju.

Përveç shqiptarëve, me përditësimin tonë të fundit, ne po ftojmë edhe komunitetin turk dhe polak që t’i bashkohen platformës sonë. Lista e komuniteteve të cilëve do t’u ofrojmë shërbimet e aplikacionit tonë do të zgjerohet së shpejti. E gjithë kjo po bëhet pa asnjë pengesë apo ndërhyrje te përdoruesit aktualë shqiptarë.

Pra, çfarë do të thotë saktësisht ‘Global’ për përdoruesit e dua.com?

Nëse jeni një person që jeton larg vendit të tënd të origjinës, ose nëse lëvizja është në planet tua, dua.com është aplikacioni që të nevojitet në telefonin tënd! Aplikacioni ynë është i destinuar të ndihmojë njerëzit që ndajnë të njëjtën kulturë dhe gjuhë të lidhen me njëri-tjetrin.

Që tani e tutje, kur të shkosh në llogarinë tende në dua.com, mund të zgjidhni komunitetin tënd dhe të filloni të lidheni me njerëzit tuaj, pavarësisht se ku jetojnë ata!

Kjo hedhë themelet për partneritete afatgjata me përdoruesit tanë bazuar në besimin dhe mirëkuptimin e ndërsjellë. Ne jemi të përkushtuar të krijojmë zgjidhje unike dhe kreative, duke ofruar shërbime mbështetëse me cilësi të lartë.

Pse dua.com?

Për shkak të faktit se dua rezonondashuri, ajo ka një frekuencë jashtëzakonisht të lartë. Dua krijon lidhje midis njerëzve të kombeve, prejardhjeve dhe këndvështrimeve fetare të ndryshme. Nga super-globale në hiper-lokale – për çdo rrethanë në jetë – dhe çdo lloj lidhjeje. Kudo dhe kurdo.  Kjo është dua global.

Filtri i komunitetit: Pse është i rëndësishëm?

Supozoni se po përdorni një nga aplikacionet kryesore të takimeve për të kërkuar një person të vetëm të përkatësisë tuaj etnike që jeton në Gjermani (ku jetojnë rreth 83 milionë njerëz).

Pa një veçori që i filtron këta njerëz për ty, nuk është e lehtë aspak. Kjo është arsyeja pse ishte kaq e rëndësishme për ne t’ju ndihmonim t’i gjeni njerëzit tuaj!

Kjo është ajo që e bën dua.com një aplikacion më të mirë takimesh për ju se çdo aplikacion tjetër. Dua është zgjedhja e duhur për të kursyer kohë dhe për të gjetur pikërisht atë që kërkoni! Aplikacioni ofron edhe më shumë opsione që do t’i vijnë si shumë të dobishme sapo të filloni ta përdorni.

Fillimi në dua.com

Mund ta shkarkoni lehtësisht aplikacionin dua në telefonin tuaj, pavarësisht nëse keni një Android ose iOS.

Udhëzime:

Si përdorues i platformës ios, mund ta shkarkoni aplikacionin  duke klikuar këtu – lidhja ju dërgon direkt në App Store.

Si përdorues Android, mund ta shkarkoni aplikacionin dua  duke klikuar këtu – lidhja ju dërgon direkt në Play Store!

Mos harroni të plotësoni profilin tuaj!

Nëse doni të keni sukses në dua.com, duhet të krijoni një profil të lezetshëm që do të tërheqë shumë pëlqime. Nëse tashmë keni një profil, është koha të mësoni se si ta përmirësoni atë!

Ja çfarë duhet të bëni për të  kompletuar profilin tuaj në dua:

Ngarko tre foto. (Mund t’i transferosh ato nga Facebook.)
Verifiko profilin tuaj.
Shkruaj një biografi kreative; Pse jo edhe një biografi qesharake?
Plotësoni profilin tënd me informacione për veten tuaj. Si puna apo arsimimi.
Shkruani për hobi, preferenca, e kështu me radhë.
Lidhni profilin tuaj në da.com me profilin tuaj në Instagram.

Elrond

Elrond

Më shumë artikuj: