dua premium me çmime të reja – Përfito nga ulja rreth 40%

dua premium cmime te reja

Tashmë si përdorues i dua.com ju mund të abonoheni me çmime të reja në dua premium! Pakot e dua premium ju mundësojnë qasje të pakufizuar. Tani ato mund t’i merrni me çmime të reja, shumë të volitshme! Krejt çka duhet të bëni është të hapni aplikacionin në telefonin tuaj. Aty mund të shihni çmimin e premiumit që ofrohet për ju!

Pakot premium në dua.com janë 1 mujore, 3 mujore dhe 6 mujore. Përpos pakove premium, ju mund të bilni edhe pakot e ndryshme brenda aplikacionit. Pako me veçori si shfletimet e fluturimet brenda aplikacionit. Mirëpo edhe opsionin e zhbërjes së veprimit/undo, etj. Të gjitha me çmime të volitshme!

Çfarë pëfshinë premiumi për femra?

dua premium cmime

– Përshtypje pafund.
– InstaChat të pakufizuara.
– Shiko kush të pëlqeu.
– Zero reklama.
– Undo pafund.
– Fluturime të pakufizuara.
-Ngarko deri në 6 fotografi.

Çfarë pëfshinë premiumi për meshkuj?

– 500 Përshtypje çdo ditë.
– 5 InstaChat çdo ditë.
– Shiko kush të pëlqeu.
-Zero reklama.
– Undo pafund.
– Fluturime të pakufizuara.
– Ngarko deri në 6 fotografi.

dua premium të jep fuqi!

Janë 333.333 persona që tashmë po e kërkojnë fatin e jetës në dua.com. Prej tyre, 50.000 janë të verifikuar me Image Verification! Nëse doni t’i largoni të gjitha kufizimet e mundshme, atëherë bëhu premium!  Shfrytëzo deri në fund çdo veçori që dua.com e ofron. Shfleto pa fund, ndërro lokacionin. Dërgo Instachats, ende pa u lidhur me përputhje (match), etj!

Si ta aktivizojë dua premium?

Për të aktivizuar dua premium hapni aplikacionin dua.com në telefonin tuaj. Në faqen e parë klikoni ikonën “Get premium”. Aty mund të zgjidhni pakon që ju përshtatet më së shumti juve. Kur të zgjidhni pakon finalizoni procesin e pagesës dhe tashmë ju jeni përdorues premium. Tek overview mund të shikoni bilancin e abonimit tuaj.

Nëse ende nuk e ke shkarkuar ende aplikacionin dua.com në telefonin tënd, çka po pret? KLIKO KËTU.

Gjithashtu ti mund të lexosh këtu disa nga historitë e dashurisë që kanë nisur në dua.com

Më shumë artikuj: