Qysh me nderru fotografine e profilit ne dua.com?

Nëse tashmë jeni përdorues i versionit beta të aplikacionit dua.com sigurisht doni të dini si mund ta ndërroni fotografinë e profilit.

Në aplikacionin që po bën bashkë shqiptarët ju mund ta ndërroni fotografinë tuaj të profilit. Por mund edhe të shtoni fotografi të reja.

Qysh me ndërru fotografinë e profilit?

Për ta bërë këtë duhet të hapni aplikacionin dua. Pastaj duhet edhe të klikoni në ikonën e fotografisë.

Pastaj aty keni opsionin për të shtuar fotografi. Në fund vetëm tërhiqeni fotografinë dhe shtypin opsionin done për të përfunduar.
Më detajisht ju tregon video e bashkangjitur më poshtë.

Rikujtojmë se dua.com është platformë e cila ka për qëllim bashkimin e shqiptarëve kudo në botë.

Platforma ndahet në tri kategori:

dua.com, dua.help dhe dua.biz.

Nëse akoma nuk e keni  shkarkuar aplikacionin dua.com dhe doni të bëheni përdorues atëhëre klikoni këtu.

Aplikacioni dua.com është i qasshë si në android edhe në ios. Mjafton ta shkarkoni dhe të krijoni profilin tuaj.

Krijoni një profil sa më atraktiv, në mënyrë që të tërheqë sa më shumë likes.

Pas likes ju mund të fitoni shumë matches/përputhje. Kështu i krijoni vetës mundësi t’i zgjeroni njohjet tuaja dhe të lidheni me shqiptarët kudo që ata janë në botë.

Më shumë artikuj:

banner