Falenderim i veçantë për mediat shqiptare nga dua.com

Falenderim i veçantë për mediat shqiptare nga dua.com

falenderim i vecante per mediat shqiptare

Qysh prej ditës së parë të themelimit, dua.com ka gjetur përkrahjen e madhe të mediave dhe shqiptarëve nga e gjithë bota.

Lancimi i dua.com ne mediaGjatë gjithë kësaj kohe, mediat shqiptare nuk kanë ndalur asnjëherë se shpërndari mesazhin e thuajse të gjitha aktiviteteve të dua.com. Vetëm brenda javës së parë të lancimit, ishin mbi 20 media të cilat ndanë me audiencën e tyre lajmin për lancimin e aplikacionit.

Prandaj ky artikull është një falenderim i veçantë për të gjitha mediat nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, të cilat nuk kanë hezituar të ndajnë lajmin pozitiv të publikimit të dua.com ne iOS dhe Android.
Një mbështetje e tillë ka vlerë të madhe për dua-n dhe ekipin. Kështu që falenderojmë të gjitha mediat të cilat me mbështetjen e tyre i janë bashkuar misionit tonë: të bashkojmë shqiptarët në mbarë botën.

Për më shumë informacione lexoni artikujt që u janë bashkangjitur emrave të mediave shqiptare.

dua.com media

Shqipëri

Klan TV

Albeu
Business Magazine Albania
Fax’al

Kosovë

Telegrafi
Express
IndeksOnline
RTK Live
Kult Plus
ICK
Syri Net

Maqedoni

Zhurnal
Koha MK
Ina-Online

Klikoni tek ato  media që dëshironi – për të parë intervistat e dua.com.

Televizione:

Fol Shqip Show,
RTV Dukagjini, Kohavision,
Televizioni 7,

Radio:

Top Channel Albania, Radio Prishtina,
Radio Kosova.

Elrond

Elrond

Më shumë artikuj: