Grate kerkojne burra: 5 keshilla per takime

Bashkohuni me më shumë se 500,000 miq të rinj në dua.

Grate kerkojne burra qĂ« janĂ« tĂ« sinqertĂ«, tĂ« besueshĂ«m, dhe me sens humori.  MirĂ«po, cilat janĂ« kĂ«shillat qĂ« do duhej t’i kishte parasysh secila femer para se tĂ« dilte nĂ« takim me njĂ« mashkull?

Njohja me dikë mund të jetë një përvojë emocionuese dhe ndonjëherë sfiduese, veçanërisht nëse jeni të reja në këtë fushë. Në këtë aspekt, është e rëndësishme të dini se marrja e këshillave nga ata që kanë përvojë mund të jetë shumë e dobishme.

PĂ«rveç se t’i dĂ«gjosh, Ă«shtĂ« shumĂ« me rĂ«ndesi tĂ« merrni seriozisht kĂ«to kĂ«shilla dhe t’i aplikoni nĂ« situatĂ«n tuaj. ËshtĂ« e lehtĂ« tĂ« injorojmĂ« kĂ«shillat qĂ« nuk pĂ«rputhen me atĂ« qĂ« dĂ«shirojmĂ« tĂ« dĂ«gjojmĂ« ose atĂ« qĂ« mendojmĂ« se e dimĂ« tashmĂ«. MegjithatĂ«, Ă«shtĂ« e rĂ«ndĂ«sishme tĂ« mbani mendjen e hapur dhe tĂ« jeni tĂ« gatshĂ«m tĂ« merrni parasysh perspektiva tĂ« reja.

Në fund të fundit, gjëja më e rëndësishme është të qëndroni të vërtetë ndaj vetes dhe vlerave tuaja. Duke balancuar këshillat e të tjerëve me intuiten tuaj, do të jeni në rrugën e duhur për të pasur një përvojë të suksesshme në boten e dashurise.

Njihuni më parë me dikë

Në botën e sotme, njohja me dikë online është bërë një mënyrë e popullarizuar për të takuar partnerë potencial.

Nëse po mendoni të provoni të njoftoheni me dikë, është një ide e mirë që së pari të familjarizoheni online me partnerin potencial para se të takoheni në jetën reale.

Merrni kohë për të shkëmbyer mesazhe, njihuni me interesat dhe vlerat e njëri-tjetrit dhe krijoni një nivel rahatie para se të dilni në një takim të parë me të. Kjo mund të ju ndihmojë të vlerësoni nëse kanë potencial për një lidhje të vërtetë dhe të vendosni nëse ia vlen të bisedoni më tej me këtë person.

ËshtĂ« e rĂ«ndĂ«sishme tĂ« keni parasysh se te folurat online mund tĂ« jenĂ« mashtruese, kĂ«shtu qĂ« merrni kohĂ« pĂ«r tĂ« bĂ«rĂ« pyetje tĂ« menduara dhe analizo çdo sinjal negativ qĂ« mund tĂ« shfaq partneri potencial gjatĂ« bisedave tĂ« juaja.

Jepi hapësirë të shprehet

Kur jeni duke u njoftuar me dikĂ«, Ă«shtĂ« e rĂ«ndĂ«sishme t’i jepni hapĂ«sirĂ« qĂ« tĂ« shprehĂ« veten.

Mos ktheni bisedën nga vetja ose mos e ndërprisni kur po flet. Në vend të kësaj, dëgjoni me kujdes dhe bëni pyetje të mëtejshme për të treguar se jeni vërtetë të interesuar për atë që kanë për të thënë.

Duke i dhënë hapësirë personit që po e njihni që të shprehë veten, ndihmon në ndërtimin e një lidhje më të thellë. Gjithashtu, në të njejtën kohë e vlerëson se a është një person dikush që do e shihje veten me të.

Mbaj në mendje që secili ka përvojat dhe perspektivat e tyre unike, kështu që përpiquni të bashkëbisedoni me mendjen e hapur. Duke i dhënë hapësirë personit që po e njihni që të shprehë veten, do të krijoni një ambient të sigurte dhe të rehatshëm për të dy për të njohur njëri-tjetrin më mirë.

Analizo sjelljet dhe veprimet e tij

Kur jeni duke u njoftuar me dikĂ«, Ă«shtĂ« e rĂ«ndĂ«sishme t’i kushtoni vĂ«mendje edhe fjalĂ«ve edhe veprimeve tĂ« tyre.

NĂ« disa raste, njerĂ«zit thonĂ« njĂ« gjĂ« por bĂ«jnĂ« njĂ« tjetĂ«r – prandaj Ă«shtĂ« e rĂ«ndĂ«sishme tĂ« jeni tĂ« vetĂ«dijshĂ«m pĂ«r ndonjĂ« ndryshim midis tyre. PĂ«r shembull, nĂ«se dikush thotĂ« se Ă«shtĂ« duke kĂ«rkuar njĂ« marrĂ«dhĂ«nie serioze, por veprimet e tyre tregojnĂ« se ata nuk janĂ« tĂ« gatshĂ«m tĂ« angazhohen, Ă«shtĂ« e rĂ«ndĂ«sishme tĂ« bisedoni me ta nĂ« mĂ«nyrĂ« tĂ« sinqertĂ« rreth pritshmĂ«rive tuaja.

Në të njëjtën mënyrë, nëse dikush anulon gjithmonë planet ose nuk ndan kohë për ju, është e rëndësishme të analizoni nëse ata janë të vërtetë të interesuar për të krijuar një lidhje me ju.

Duke analizuar edhe fjalët dhe veprimet e tyre, mund të kuptoni më mirë se ku ndodhen ata dhe nëse jeni në të njëjtën faqe.

Mos kritiko

EshtĂ« e natyrshme tĂ« keni mendime tĂ« ndryshme ose tĂ« dĂ«shironi tĂ« pĂ«rmirĂ«soni partnerin potencial – megjjithatĂ«, Ă«shtĂ« e rĂ«ndĂ«sishme tĂ« kujtoheni se nuk duhet tĂ« marresh rolin e gjykatĂ«sit sa i pĂ«rket tipareve dhe veprimeve tĂ« tyre.

Në radhë të parë, për shkak se ende nuk keni krijuar një lidhje të fortë ku e keni lirinë të kritikoni veprimet e tyre. Për atë arsye, ju duhet të trajtoni këto situata me mirësjellje dhe ndjeshmëri.

Mbani nĂ« mend se jeni tĂ« dy individĂ« me forca dhe dobĂ«si tĂ« ndryshme, dhe Ă«shtĂ« e rĂ«ndĂ«sishme tĂ« pranoni njĂ«ri-tjetrin pĂ«r atĂ« qĂ« jeni. Nese ka gjĂ«ra tĂ« cilat nuk mund t’i pranosh, atĂ«herĂ« Ă«shtĂ« me vend t’i komunikosh qĂ« nĂ« fillim, nĂ« mĂ«nyrĂ« qĂ« tĂ« evitosh telashe mĂ« vonĂ«.

Gratë kerkojnë burra: Ulni pritshmëritë

Kur bëhet fjalë për marredhenie romantike, është e lehtë të krijohen pritshmëri të larta për atë që duhet të ketë një marrëdhënie. Megjithatë, duke pasur pritshmëri joreale mund të çojë deri në zhgënjim.

Zvogëlimi i pritshmërive nuk do të thotë që duhet të pranoni nën atë që meritoni ose të beni kompromis me vlerat tuaja. Më tepër, është rreth të qenit realist për atë që dëshironi nga një marrëdhënie dhe të jeni të gatshëm të rregulloni pritshmëritë tuaja siç njiheni më mirë me partnerin tuaj.

NĂ« vend tĂ« pĂ«rpjekjes pĂ«r t’u pĂ«rputhur me njĂ« version ideal qĂ« e keni krijuar nĂ« mendjen tuaj, Ă«shtĂ« e rĂ«ndesishme tĂ« fokusoheni nĂ« personalitetin e personit qĂ« po njoftoheni. Gjithashtu, duke ulur priteshmĂ«rite e juaja, nuk do ndiheni keq nĂ« rast se partneri potencial nuk del tĂ« jetĂ« ashtu siç Ă«shtĂ« shprehur online.

Më shumë artikuj:

horoskopi ditor

Horoskopi ditor

Horoskopi ditor pĂ«r datĂ«n 29.12.2023. Çdo ditĂ« horoskopi ditor ju tregon me cfarĂ« pritet tĂ« pĂ«rballen sot tĂ« lindurit e

horoskopi ditor

Horoskopi ditor

Horoskopi ditor pĂ«r datĂ«n 29.12.2023. Çdo ditĂ« horoskopi ditor ju tregon me cfarĂ« pritet tĂ« pĂ«rballen sot tĂ« lindurit e