Komunikoni në dua.com në mënyrë kreative me përditësimin e ri!

Komunikoni në dua.com në mënyrë kreative me përditësimin e ri

Ekipi i dua.com po punon vazhdimisht që secili version i aplikacionit të jetë i kompletuar. Tani me versionin më të ri keni mundëësi të komunikoni në dua.com në mënyre kreative!
Mos harroni se ka shumë rëndësi që të përdorni gjithmonë versionin më të ri të aplikacionit. Vetëm në këtë mënyrë mund të shfrytëzoni të gjitha mundësit edhe risitë që ky aplikacion i ofron.

Mirëpo çfarë ofron versioni më i ri?

Kur të keni bërë update versionin më të ri të dua.com në telefonin tuaj ju do të keni mundësi të komunikoni në dua.com në mënyrë edhe më kreative! Si ndodh kjo? Tashmë ju në biseden tuaj mund të përdorni edhe GIFs! Me përdorimin e tyre ju mund t’’i jepni sharm bisedës, të bëni pytje që hezitoni t’i bëni drejtëpërdrejt si dhe ta bëni të qesh personin tjetër pa fund!

Kështu që mos hezitoni t’i përdorni dhe ta pasuroni bisedën tuaj.

Në versionin më të ri të dua.com ju gjthashtu mund t’i pëlqeni meshazhet duke klikuar mbi to në chat. Në anën tjetër mund edhe ta bëni biseden tuaj në versionin “unread” apo e palexuar.

Ne kemi punuar fort që me këtë update të rregullohen edhe disa probleme të vogla dhe që aplikacioni ynë të jetë në versionin më të mirë të mundeshëm!

Si të komunikoni në dua.com?

Pasi ta keni shkarkuar në telefonin tuaj aplikacionin dua.com, krijoni një profil dhe plotësojeni atë me të dhënat tuaja si: Edukimi, profesioni, hobit, dëshirat, etj. Shtoni deri në tri fotografi. Për të gjetur dikë me të cilin përshtateni tregoni kujdes me filtrat.

Zgjdhni moshën që preferoni

P.sh. 20 deri në 25 vjet. Sekreti është tek likes (pëlqimet) dhe matches (përputhjet). Kur ju pëlqen një person ju duhet t’i bëni like atij. Kjo bëhet duke klikuar ikonën e zemrës apo duke lëvizur djathtas. Kur personi të cilin e keni pëlqyer ju pëlqen gjithashtu, atëherë fitoni një match (përputhje) dhe hapet opsioni i chat-it. Në këtë mënyrë futeni në magjinë e njoftimeve online!

UPDATE NOW

Më shumë artikuj: