Chat Shqip

Bashkohuni me më shumë se 1 milion miq të rinj në dua.com

23523

tani online!

përdoruesit e dua.com

Të besuar nga

televizionet shqiptare

1.9 mio

Swipes brenda 24h

300,000

Profile të verifikuar

106,000

mesazhe brenda 24h

Chat Shqip

Pse dua.com chat?

Sepse dua.com forcon lidhjet mes njerëzve nga kombe, etni dhe besime të ndryshme në mbarë botën. Nga super-globale në hiper-lokale – për çdo situatë në jetë – për çdo lloj marrëdhënieje. Kudo.

Chat shqip për ty që kërkon dashninë e jetës!

Një chat shqip është mënyra më e mirë për ta gjetur shpirtin tënd binjak në ditë e sotme, e i tillë është edhe  dua.com! Aplikacioni që po bashkon shqiptarët kudo që ndodhen! 

Në dua.com chat shqiptarët janë më aktiv se kurrë. Çfarë je duke pritur? Eja edhe ti në dua.com!

chat shqip dua love
Dua App Chat Shqip

Plotëso profilin në dua.com

Numri i shqiptarëve që regjistrohen në dua.com rritet çdo ditë. Tashmë janë afro 1 milion shqiptarë të regjistruar – vajza dhe djem nga Kosova, Shqipëria, Diaspora, Mali i Zi e Maqedonia! Eja edhe ti, dashuria e jetës po të pret!

 • Shkarko aplikacionin në telefon.
 • Krijo një profil me të dhëna si: Emri, mosha, fotografia.
 • Tek Bio shkruaj një përshkrim kreativ për veten!
 • Kaq ishte! Gati për ta filluar aventurën tënde në dua.com!

Chat shqiptar me video dhe thirrje!

Po kërkoni chat shqiptar me video dhe thirrje? Jeni në vendin e duhur! Pasi të jeni Përputhur me një person tjetër në dua.com, mund ta kontaktoni atë me video thirrje! A jeni gati për një aventurë të tillë?
 
Pa marrë parasysh se ku ndodhet përputhja juaj në botë, ju mund të bisedoni me të, pa limit!
 

Si përputhen shqiptarët në dua.com?

Chati shqiptar dua.com funksionon në bazë të Përputhjes. Kjo e bën këtë aplikacion dhe chat shqiptar të sigurt dhe të pëlqyeshëm nga të dyja gjinitë.
Ja hapat që duhen ndjekur për t’u Përputhur me dikë në dua.com:
 
 • Pasi keni krijuar profilin tuaj në dua.com filloni të shfletoni profilet e të tjerëve.
 • Shfletoni djathtas profilet që ju pëlqejnë, dhe majtas ato që nuk ju pëlqejnë.
 • Këtë e bëni edhe duke klikuar ikonën e zemrës për pëlqim dhe ikonën X për mos pëlqim.
 • Personi që do të pëlqeni njoftohet përmes aplikacionit në telefonin e tij për pëlqimin që ka marrë prej teje,
 • Nëse edhe ai/ajo ju pëlqen, atëherë ndodh përputhja dhe hapet chat-i mes jush!
Në chat lini përshtypje sa më të mira: Kur të kesh arritur të Përputhesh me dikë që të pëlqen përpiqu t’i lësh mbresa në chat.
Nëse i shkruan vetëm “Tung” gjasat se do të kesh sukses nuk janë edhe aq të mëdha.
 
 • Së pari, analizoni profilin me të cilin jeni Përputhur.
 • Lexoni biografinë e personit dhe nisni biseden me diçka që lidhet me të.
 • Tregohuni kreativ por edhe të respektueshëm me personin që jeni Përputhur.
 

Disa pyetje interesante për chat shqip, që mund t’ia bëni personit tjetër janë:

 • Cila është gjëja më interesante për ty?
 • A do të pëlqente të ishe i/e famshme?
 • Me çfarë lloj kafshe identifikohesh më shumë?
 • A të pëlqejnë mbledhjet familjare?

Upgrade në dua Premium dhe gjeni partnerin tuaj të jetës.

MERR

Shih kush të ka pëlqyer

Pakufi Likes

InstaChats në ditë

Boost çdo muaj

Pakufi Flights

Pakufi Undos

Pa reklama

FALAS

No Icon
No Icon
No Icon
No Icon
No Icon
No Icon
No Icon

PREMIUM

Yes Icon
Yes Icon
Yes Icon
Yes Icon
Yes Icon
Yes Icon
Yes Icon

Pyetje të shpeshta në lidhje me chat shqip

Chati shqip i dua.com funksionon në një menyrë shumë të sigurt për të dyja palët. Jeni ju ai/ajo që përcaktoni së më ke dëshironi të Përputheni pa ju bezdis askush.

Në krahasim me forumet e tjera dhe chat-e të zakonshëm në dua.com, chat-i me shqiptare dhe shqiptar është shumë më i sigurt dhe lidhet mbi bazen e vlerave të përbashkëta e interesave të ngjashme.

Chati i dua.com, i krijuar nga shqiptarët për shqiptar, respekton të gjithë përdoruesit e saj dhe kërkon repekt të ndërsjelltë ndërmjet përdorueseve.

Prandaj në dua.com nuk gjejnë vend temat si:

 • Përmbajtje seksuale: Nuk tolerohen lakuriqësi, përmbajtje e nënkuptuar seksuale dhe një listë e dëshirave tuaja seksuale në bio.
 • Ngacmimi: Mos u përfshini në ofendime ose ngacmime të synuara të përdoruesve të tjerë. Raportet e ndjekjes, kërcënimeve, bullizmit ose frikësimit merren shumë seriozisht deri në bllokimin e përhershëm të profilit tuaj.
 • Gjuha e urrejtjes: Çdo përmbajtje që promovon, miraton ose toleron racizmin, fanatizmin, urrejtjen ose dhunën kundër çdo personi ose grupi nuk lejohen kategorikisht.
 • Mashtrim identiteti: Mos imitoni apo përdorni të dhënat e dikujt tjetër. Vjedhja e identitetit ndëshkohet rëndë.

Sigurisht kjo nuk është një pyetje të cilës mund t’i japësh një përgjigjë të lehtë. Sidomos nëse marrim parasysh se ka shumë chat-e online të cilat ofrojnë njohje mes të rinjve.

Problemi me chat al është se nuk e di se çfarë të pret nga ana tjetër. Ndërsa, nëse për shembull shkarkoni aplikacionin e dua.com në telefon, iPad ose tablet dhe krijoni një profil interesant dhe të vërtetë, e dini se ai me të cilin do të bisedoni është 100% një person që zgjidhni vet ju. Duke bërë Match, Swipe, Like e duke dërguar mesazh.

Kjo është dicka relativisht e thjeshtë:

 • Hyni në chat,
 • hapni mesazhin me personin me të cilin dëshironi të ndani një GIF.
 • Klikoni lehtë mbi ikonën e Sent Pictures në krye të ekranit të bisedës.
 • Klikoni tek Library dhe zgjidhni skedarin e ruajtur GIF nga biblioteka juaj.
 • Zgjidhni Gif-in që dëshironi duke kërkuar me një fjalë kyce dhe dërgojani personit me të cilin jeni Përputhur.

Chat-et në shqip siç e përmendëm më parë janë të shumtë. Për ta vendosur se cili eshte chat-i më i mire për shqiptarët, po jua lëm zgjedhjen juve dhe gjithcka mbetet në dorën tuaj.

Jeni ju ata që vendosni se cila është eksperienca më e mire për ju, për të gjetur shpirtin binjak dhe për të gjetur dashurinë e jetës.