Fajtori chat 

fajtori chat

Fajtori chat është një webfaqe e cila ofron mundësinë e bisedave me vajza nga Shqiperia, Kosova dhe Diaspora. ChatoShqip ka një faqe të vetë që permban dhoma Chat-i Anonime. Dhoma publike si Chat Shqiperia ose Chat Kosova ku mund të gjeni vajza e djem që janë të interesuar për bisedë.

Kjo webfaqe ofron shërbime të ndryshme chat-i si biseda pa kufizime për çdo person. Mund të kycesh pa patur nevojën e një identifikimi apo regjistrimi të detyruar. 

Si një faqe e cila është e programuar pikërisht për këtë lloj shërbimi, fajtori chat ofron biseda të rastësishme ose dhoma chat falas të ndryshme. 

Mund të nisni bisedat e rastësishme me vajza në Chat së pari si mysafirë në dhomat e bisedave. Këto të fundit janë të llojeve të ndryshme duke nisur nga dhoma chat-i publike, private, anonime dhe miqësore.

Cfarë ka të veçantë ChatoShqip-Fajtori chat?

Mund të chatoni me njerëz nga e gjithë bota pa patur nevojë të shfaqni identitetin tuaj me numër telefoni apo email. Jeni ju ai që zgjidhni nëse doni të identifikoheni ose jo. Shërbimi i dhomave të chat-it është falas.

Për të filluar bisedën, çdo përdorues zgjedhë vetëm një pseudonim dhe klikon butonin Chato Tani. Menjëherë mund të bisedoni si mysafir pa pasur nevojë të regjistroheni. I gjithë procesi është tepër i lehtë. Stafi i fajtori chat mban nën shqyrtim gjithçka që keni nevojë që të kryeni një bisedë të suksesshme. 

Njohja me njerëz të rinj dhe anonim është e shpejtë. Ka shumë mënyra për të gjetur dhe për të njohur të huaj, por kjo mund të jetë një nga zgjedhjet tuaja. Fajtori chat ofron edhe mundësinë e figurinave dhe emotikonëve për të shprehur emocionet tuaja. 

Mund të zgjdhni një pseudonim dhe të chat-oni direkt edhe nga telefoni juaj mobile. SI një dhomë chati ndryshe nga të tjerat, fajtori chat është mobile-friendly. Fajtori chat ose ChatoShqip është një platformë e pajtueshme me të gjitha llojet e madhësive dhe pajisjeve të ekranit.

Kjo webfaqe nuk disponon një aplikacion, por jep mundësinë e bisedës në cdo pajisje që dëshironi me dhomat e veta të chat-it. Gjithashtu, mund të komunikoni duke shpërndarë video dhe imazhe.

Dhoma chat-i pa regjistrim për Mobile Phone

Edhe pse më herët përmendëm që chatoshqip është një faqe miqësore për celularet. Le t’jua shpjegojmë pak më në detaje se si funksionon. 

ChatoShqip nuk ofron vetëm biseda të rastësishme, por dhoma bisede të posatshme sidomos për telefonat celularë. Me fjalë të tjera chatoshqip është një koleksion i dhomave të chat-it përshtatur për celularët. Ju mundëson të bisedoni lirshëm jo vetëm me vajza, por edhe të lundroni në online chat për të biseduar me njerëzit nga e gjithë bota. 

Në dhomat e chat-it mund të gjeni grupe të lëvizshme që janë të ndërlidhura në të njëjtën kohë. Fajtori chat  është vendi ideal i bisedave në një me celular. Ofron një kombinim të dhomave të lëvizshme të rastit chat dhe të grupeve të lëvizshme chat në një paketë të vetme. 

Në faqen e fajtori chat jeni ju ai që menaxhoni nisjen dhe përfundimin e bisedës në mënyrë komplet anonime. Si në dhoma chat-i privat ashtu edhe dhoma publike. Lirisht do keni mundësinë të gjeni atë që jeni duke kërkuar. 

Edhe pse dhomat e chat-it janë publike, mesazhet janë komplet anonime dhe falas. Kjo ishte gjithcka që ChatoShqip ose fajtori chat ofron për të rinjtë dhe jo vetëm.

Flogerta

Flogerta

Më shumë artikuj: