Chat Parajsa 

Chat Parajsa

Chat parajsa ose parajsa chat është një webfaqe shqiptare e cila ofron mundësinë e bisedave falas me njerëz nga Shqipëria dhe jo vetëm.

Përbërë kryesisht nga dhoma publike dhe dhoma private bisedash, mund të kychesh pa patur nevojë të identifikohesh.

Ashtu sikurse webfaqe të tjera online si nastradini edhe kjo faqe chat-i falas ka një platformë moderne për chat falas. 

Dhomat e chat-it të chat parajsa

Parajsa chat ka disa dhoma chat-i si TheLounge, Kiwi dhe Mibbit. Së bashku me dhomat e chat-it, pasi kycesh në faqe për të biseduar ofrohet edhe radio muzikë falas.

Parajsa chat ka në dispozion një llogari faqe në Facebook dhe Instagram, megjithatë disa prej tyre rezultojnë joaktive.

Faqe të tilla që ofrojnë chat falas dhe anonimitet janë vërtet të përhapura.

Zakonisht me përdorues të ndryshëm nga Shqipëria, Kosova dhe më gjerë. Të cilët futen për të komunikuar dhe për tu njohur më mirë me njëri-tjetrin. 

Flogerta

Flogerta

Më shumë artikuj: