Chat netedy – Njoftohu online

Chat netedy - Njoftohu online

Chat netedy apo netedy forum, lidhu chat, dardania chat, dashuria chat shqip, e nastradini chat, janë vetëm disa nga forumet dhe websitet shqiptarë që përdoren për ta gjetur fatin e jetës apo për t’ju njohur me persona të ri.

Mirëpo si mund t’i përdorim me sukses këto platforma bashkëkohore për njohje online? Si t’i bëjmë përshtypje dikujt në chat dhe si të krijojmë njohje të reja? Të gjitha këto përgjigje i gjeni në artikullin që kemi përgatitur për ju!

Chat netedy – Ku mund krijoj njohje online me te rinj e të reja?

Në ditët e sotme njoftimi online ndodh në rrjete sociale, patforma të ndryshme, forume e aplikacione.

Një ndër ta është edhe aplikacioni dua.com. Të cilin mjafton ta shkarkoni në telefonin tuaj, të krijoni një profil, dhe të lidheni me persona beqar nga mbarë bota.

Aty, secili anëtar apo anëtare është në kërkim të një njohje apo në kërkim të një lidhje dashurie.

Aplikacioni funksionon në bazë të përputhjeve. Përputhja ndodh kur dy persona e pëlqejnë njëri-tjetrin. Pas përputhjes hapet edhe mundësia e chatit. Përpos komunikimit me mesazhe, dua mundëson edhe komunikimin me videochat si dhe thirrje.

Për t’i hyrë aventures së kërkimit të fatit të jetës në dua.com mjafton të klikoni këtu.

Chat netedy – Për cfarë temash mund të bisedojmë me një vajzë ose djalë në chat?

Në një chat mund të bisedojmë për shumë tematika të ndryshme. Disa prej tyre janë:

  1. Hobby-të: Pyet se çfarë hobi ka personi tjetër dhe si i kalon kohën duke u përqendruar në to.
  2. Muzika: Diskutoni për muzikën dhe artistët tuaj të preferuar, ose ndani me njëri-tjetrin këngë dhe video të reja që keni gjetur.
  3. Librat dhe filmat: Pyet se cilat janë librat dhe filmat e preferuar të personit tjetër, dhe ndani mendime dhe këshilla për letërsinë dhe kinemanë.
  4. Udhëtimet: Nëse personi ka udhëtuar, mund të pyesni se ku ka qenë dhe se si i ka kaluar, ose të planifikoni bashkë një udhëtim në të ardhmen.
  5. Sporti: Pyet për sportin që personi preferon të shikojë ose të bëjë vetë dhe ndani lajme dhe ngjarje të fundit nga botë e sportit.
  6. Edukimi dhe karriera: Pyet për fushën e studimit ose karrierën e personit tjetër dhe ndani ide dhe mendime për këto fusha.
  7. Kulturë dhe arti: Diskutoni rreth kulturës dhe artit, duke përfshirë muzikën, artin vizual dhe teatrin.

Kujdes, ndonjëherë mund të ketë tematika që personi tjetër nuk dëshiron të diskutojë, kështu që është mirë të pyesni para se të nisni një diskutim në një temë të caktuar.

Si ta prezantojmë veten mirë në biseda online?

Prezantimi në një bisedë në një aplikacion takimesh mund të jetë një proces emocionues, por i frikshëm. Filloni duke e mbajtur prezantimin tuaj të shkurtër dhe të lehtë – mbani mend, ju thjesht po përpiqeni të krijoni një lidhje këtu, kështu që mos e mbingarkoni me informacione të rënda.

Mendoni se çfarë lloj imazhi dëshironi të paraqisni dhe jepni sa më shumë që të jetë e mundur në prezantimin tuaj.

Mundohuni të argëtoheni – gjeni një kthesë të këndshme ose shaka për bisedën që mund të veprojë si thyes akull.

Nëpërmjet këtij ushtrimi të thjeshtë, ka të ngjarë të hasni të sigurt dhe karizmatik me këdo që po flisni.

Së fundi, mos harroni se megjithëse jemi në aplikacione takimesh për të takuar dikë të veçantë, është e rëndësishme që ta bëjmë atë ngadalë; jini të respektueshëm dhe lëreni që biseda të çojë natyrshëm drejt diçkaje serioze me kalimin e kohës në vend që të hidheni menjëherë në tema të thella.

 Çfarë te kemi parasysh kur takohemi me dikë online?

Takimet në internet janë bërë gjithnjë e më të famshme tek të rinjtë. Ndonëse mund të jetë një mënyrë emocionuese për të krijuar lidhje të reja, është e rëndësishme të mbani mend rregullat e takimeve në internet përpara se të zhyteni brenda tyre.

Për të mbrojtur sigurinë tuaj, mos jepni kurrë shumë informacione personale si emri ose adresa juaj e plotë.

Ju gjithashtu duhet të shmangni dërgimin ose postimin e fotove komprometuese ose të flisni për çështje personale si marrëdhëniet e kaluara ose problemet aktuale financiare.

Gjithashtu nuk është kurrë një ide e mirë të takoni dikë për herë të parë vetëm, kështu që përpiquni të bëni një shëtitje në grup ose të organizoni që miqtë tuaj të takohen me ju në darkë.

Së fundi, përveç shqetësimeve të sigurisë, jini gjithmonë të sinqertë me ndeshjet e mundshme për veten dhe qëllimet tuaja në takimet në internet.

Ndershmëria do t’ju ndihmojë të siguroheni që të keni një shans më të mirë për të përfunduar me dikë të përshtatshëm për ju dhe se çdo ndeshje e bërë bazuar në informacione të rreme do të përfundojë shpejt.

Ndjekja e këtyre rregullave mund t’ju ndihmojë të siguroheni që të qëndroni të sigurt dhe të përfitoni sa më mirë nga përvoja juaj e takimeve në internet!

Argjenda

Argjenda

Më shumë artikuj: