Albachat Chat Shqip

albachat chat shqip

Albachat chat shqip dhe dhomat e chat-it. Albachat chat shqip është ashtu sikurse shumë uebfaqe online, një faqe që merret kryesisht me ofrimin e dhomave të chat-it. 

Në këtë artikull do t’ju shpjegojmë shkurtimisht se cfarë ofron realisht albachat si një dhomë chat-i dhe si mund të gjeni vajza shqiptare nga e mbare bota. Njoftohuni me djem e vajza shqiptare nga diaspora permes ketyre dhomave te chat-it..

Albachat chat shqip

Nëse kërkoni këtë fjalë kyce specifike në google search do të keni në dispozicion disa linqe të ndryshme të cilat nëse i klikoni do t’ju drejtojnë tek dhomat e chat-it të chat parajsa ose zemra.chat. 

Për shembull linku i parë ju dërgon tek chat.zemra.org e cila është një dhomë chat-i falas ku mund të regjistroni emrin tuaj ose një emër anonim e të bisedoni me njerëz të rinj.

Ka dy dhoma chat-i, një publike dhe një private. 

Linku i dytë ju drejton tek Parajsa chat për të cilin kemi folur më parë.

Klikoni tek linku për të lexuar se cfarë është parajsa chat.

Linku i tretë i kërkimit në faqet e paraqitura nga google search është pak më ndryshe pasi ju drejton tek albalove.ch në të cilë mund të zgjidhni tre dhoma chat-i.

E para prej tyre është KiëiIRC, e dyta është TheLounge dhe e treta Mibbit.

Cfarë ofrojnë dhomat e albachat chat shqip?

Nga të treja dhomate chat-it ajo që mendohet se është më e mirë për të biseduar është KiëiIRC. E sugjeruar për version e saj për PC.

Sigurisht ka edhe një version për smartphone dhe ëhstë i hostuar ne serverët e ëebfaqes.

Dhoma e chat-it është stabile si dhe mund të dërgoni foto ose video. Ajo që e bën edhe më specifike është se ofron mundësinë e video dhe audio call.

Më pas është The Lounge e cila përdoret më lehtë nga smartphone.

E disponueshme edhe si version online për PC. Ka një opsion të veçantë të gjitha kanalet chat-it dhe mund të shikoni kush është online.

The Louge është më i leht për tu futur direkt ne chat dhe prezentimin e vetes edhe nga telefoni.

Ashtu sikuse i lartpërmenduri ka server dhe është stabil.

Së fundmi keni Mibbit e cila është një platformë e vjetër si dhomë chat-i.

Edhe pse i ka të dyja versionet të disponueshem për PC dhe smartphonë, është shumë i paqëndrueshëm.

Kë të zgjedhësh?

Cilado qoftë zgjedhja juaj për të gjetur dikë apo thjesht për të biseduar, albachat chat shqip është vendi i duhur për të eksploruar mundësitë tuaja. 

Flogerta

Flogerta

Më shumë artikuj: