Dardania chat – Shqiptaret kerkojne fatin e jetes!

dardania chat

Dardania chat ndodh atëherë kur shqiptarët nga të gjitha anët e botës bashkohen për të gjetur fatin e jetës. Në ditët e sotme mundësitë e pafundme që na janë dhënë na e kanë lehtësuar edhe njohjen e personave të rinjë.

Mundësi për të bisedur në chat ka pafund. Rrrjetet sociale janë poashtu një burim i pashtjerrshëm i njohjeve online. Mirëpo cila është mënyra më e mirë? Lexoni këtë blog për ta kuptuar!

Aplikacionet për takime online janë e tashmja dhe e ardhmja e njoftimeve të dashurisë!

Sot kur të gjithë jemi shumë të lidhur pas telefonave tanë të mençur askujt dhe asgjëje nuk i çasemi më lehtë sesa përmes një aplikacioni mobil. Teknologjia e zhvilluar ka mundësuar që këto aplikacione të jenë të përshtatshme, lehtë të përdorshme dhe tejet moderne.

E kur flasim për takime online, adresa e duhur për shqiptarët është në dua.com! Aty ku djem dhe vajza e reja nga të gjitha anët e botës regjistrohen dhe kërkojnë partnerin e tyre të ardhshëm dhe njoftohen.

Kliko këtu për ta shkarkuar dua.com Aplikacioni dua.com shkarkohet në telefon dhe përdoret me lehtësi. Ky aplikacion ju mundëson të zgjidhni fatin e jetës tuaj mes rreth 500.000 shqiptarëve. Prandaj cka po pret, eja edhe ti!

Gjeje të dashurin/en tuaj shqiptare/e tani!

Ky aplikacion është i ideuar vetëm për shqiptarët që janë në kërkim të fatit të jetës apo shoqërive, miqësive dhe njohjeve të reja. Beqarët regjistrohen ne dua.com dhe brenda pak minutash jane në gjendje të fillojnë kërkimin për fatin e të jetës. Ja cilët janë hapat që duhet të ndiqni.

 • Së pari, si përdorues i dua.com, ju duhet të krijoni profilin tuaj. Plotësojeni me emrin, moshen e fotot tuaja.
 • Së dyti, kur të keni përfunduar profilin tuaj ju mund të filloni shfletimin e profileve tjera në dua.com
 • Profilet që ju shfaqen janë të bazuar në filtrat qe ju keni vendosur.
 • P.sh profilet e cilave mosha doni t’i shihni, apo nga cili lokacioni.
 • Është e rëndësishme të bëni like vetëm profilet qe ju pëlqejnë.
 • Përputhja ndodh vetëm atëherë kur dy persona e pëlqejnë njeri-tjetrin.
 • Kur të përputheni, mund të filloni bisedën.
 • Tregohuni të sjellshëm në biseda dhe dilni në takime romantike.

Pse dua.com është aplikacioni më i mirë për të gjetur dashurinë e jetës?

Siguria, lehtësia e përdorimit, numri i madh i përdoruesve shqiptarë, e shumë gjëra të tjera, e bëjnë dua.com aplikacionin më të përshtatshëm. Lexoni arsyet:

 • dua.com është aplikacioni shqiptarë me më shumti përdorues.
 • Rreth 500.000 shqiptarë janë të regjistruar në dua.com. Ky numër rritet çdo ditë.
 • Afro 100.000 profile të verifikuara, për dallim nga dardania chat, apo forumet e tjera shqiptare.
 • Chati hapet vetëm kur ndodh përputhja. Pra askush nuk mund t’ju shqetësoj pa dashje.
 • Të dhënat tuaja janë shumë të sigurta. Prandaj mos prit më tepër! Shkarko aplikacionin edhe ti.

Si t’i bejë përshtypje dikuj kur njoftohemi online?

Të impresionosh dikë në një aplikacion takimesh mund të jetë paksa e ndërlikuar, por këtu janë disa këshilla që mund të ndihmojnë:

 • Përdorni një fotografi të mirë të profilit: Fotografia juaj e profilit është gjëja e parë që sheh dikush, prandaj sigurohuni që ajo të jetë e mirë. Përdorni një pamje të qartë dhe të fundit të vetes ku dukeni të lumtur dhe të sigurt.
 • Jini të sinqertë: Jini të sinqertë për veten, interesat dhe qëllimet tuaja. Mos pretendoni të jeni dikush që nuk jeni ose mos i ekzagjeroni arritjet tuaja.
 • Tregoni personalitetin tuaj: Përdorni seksionin tuaj bio për të shfaqur personalitetin tuaj. Ndani disa informacione rreth vetes, interesave tuaja dhe asaj që kërkoni në një marrëdhënie. Përdorni humorin, nëse jeni të kënaqur me të.
 • Jini të respektueshëm: Shmangni komentet e papërshtatshme ose dërgimin e fotografive të pakërkuara. Jini të respektueshëm dhe të sjellshëm në bisedat tuaja.
 • Bëni pyetje: Tregoni interes për personin tjetër duke bërë pyetje në lidhje me profilin ose interesat e tij. Është e rëndësishme të dëgjoni në mënyrë aktive dhe të përfshiheni në një bisedë kuptimplotë.
 • Jini pozitiv: Përdorni gjuhë pozitive dhe shmangni ankesat ose të qenit negativ. Tregoni entuziazëm dhe optimizëm për jetën dhe mundësinë e një lidhjeje.
 • Mbani mend, çelësi për t’i bërë përshtypje dikujt në një aplikacion takimesh është të jesh i sinqertë, i respektueshëm dhe tërheqës. Paç fat!

Fluturo me dua.com!

A e dini se me dua.com mund të fluturoni virtualisht me dua.com? Madje kudo në botë që të dëshironi!

 • Shkoni tek filtrat e aplikacionin në telefonin tuaj.
 • Kliko në ikonën e fluturimit.
 • Zgjedh lokacionin ku do të fluturosh.
 • Fillo të shfletosh profilet e anëtarëve te dua në atë qytet.
 • Përputhu dhe lidhu me shqiptarët kudo që ata janë.

Dashuria chat shqip me video!

 • Në dua.com mund të bisedoni edhe me video thirrje kur të dëshironi.
 • Bisedat mund t’i bëni me audio dhe video me përputhjet tuaja.
 • Në biseda sy me sy në video keni mundësi të njiheni më mirë me çdo person.
Argjenda

Argjenda

Më shumë artikuj: