Chat per njohje: Si te gjejme personin e duhur online?

Chat per njohje: Si te gjejme personin e duhur online?

chat per njohje

Pra, ju jeni beqar\e për një kohë tani dhe po kerkoni chat per njohje pasi qe ndiheni sikur jeni gati për një lidhje të re.

Ke një mik që të thotë të provosh një aplikacion takimesh në internet si dua.com, Tinder ose Bumble.

A funksionon megjithatë?” mund të pyesesh ti. 

Sigurisht, pyetja juaj nuk është e re. Shumë njerëz që nuk e dinë konceptin e takimit me dikë në internet mund të mendojnë se kjo është një ide pa kuptim. Por kjo nuk do të thotë që ju nuk duhet të provoni.

Egizstojnë shumë çifte që janë takuar në internet dhe lidhja e tyre ende vazhdon të jetë e fortë.

Pse të përdorësh chat për njohje?

Në botën e sotme, gjetja e dashurisë mund të jetë e vështirë.

Njerëzit janë të zënë me punë, studime dhe obligime sociale, duke lënë pak kohë për metodat tradicionale të takimeve.

Për fat të mirë, platformat e takimeve në internet janë shfaqur si një opsion i mundshëm për të takuar partnerë të mundshëm.

Këto platforma të lejojnë të lidhesh me njerëz me të njëjtin mendesi nga komoditeti i shtëpive tënde, duke e bërë më të lehtë se kurrë gjetjen e një personi që përputheni me të.

Jo vetëm që takimet në internet ofrojnë komoditet, por gjithashtu ofrojnë një grup më të madh partnerësh të mundshëm, duke i lejuar individët të zgjerojnë horizontet e tyre të takimeve.

Për më tepër, platformat e takimeve në internet u ofrojnë përdoruesve një sërë mjetesh dhe veçorish për t’i ndihmuar ata të gjejnë përputhjen e përsosur, si opsionet e avancuara të kërkimit, testet e personalitetit dhe mesazhet e çastit.

Me aftësinë për të filtruar perputhjet e mundshme bazuar në kritere specifike, si vendndodhja, mosha dhe interesat, platformat e takimeve në internet e kanë bërë më të lehtë për individët të gjejnë partnerin e tyre ideal.

Për më tepër, takimet në internet janë bërë më të pranueshme nga shoqëria dhe nuk konsiderohen më si zgjidhja e fundit për ata që nuk kanë arritur të gjejnë dashurinë përmes metodave tradicionale.

Me miliona njerëz që përdorin platforma takimesh në internet në mbarë botën, ajo është bërë një mënyrë e zakonshme për të gjetur dashurinë.

Cilat platforma do ishin ideale për njohje? 

Kur bëhet fjalë për t’u njoftuar me  dikë në internet, platforma ideale për ju varet nga ajo që kërkoni.

Nëse po kërkoni një marrëdhënie serioze dhe afatgjatë, mund të dëshironi të konsideroni platforma që fokusohen në ndërtimin e marrëdhënieve afatgjate.

Njëra ndër to është platforma shqiptare dua.com.

Nga ana tjetër, nëse jeni duke kërkuar për diçka më të rastësishme, mund të dëshironi të provoni platforma që fokusohen më shumë ne takime te rastësishme.

Është e rëndësishme të bëni kërkimin tuaj dhe të gjeni një platformë që përputhet me qëllimet dhe vlerat tuaja, dhe që ka një bazë përdoruesi që përputhet me atë që kërkoni.

Dëshiron të provosh fatin? 

Nese dëshiron të provosh fatin në chat për njohje, lexo më poshtë disa këshilla për ty.

Këshilla #1: Njihni preferencat tuaja.

Para se të zhyteni në chat për njohje në internet, merrni pak kohë për të menduar se çfarë po kërkoni vërtet.

Cilat cilësi janë më të rëndësishme për ju në një partner?

Njohja e preferencave tuaja do t’ju ndihmojë të filtroni perputhjet e mundshme në mënyrë më efektive dhe të shmangni humbjen e kohës me njerëz që nuk janë të përshtatshëm me ju.

Përderisa tërheqja fizike është sigurisht e rëndësishme, është gjithashtu e rëndësishme të përqendroheni në personalitetin dhe tiparet e karakterit që përputhen me atë që kërkoni nga një partner.

Këshilla #2: Mos flisni me shumë njerëz në të njëjtën kohë.

Mund të jetë joshëse të fillosh të bisedosh me sa më shumë perputhje që të jetë e mundur, por kjo qasje mund të bëhet shpejt dërrmuese.

Kur bëni shumë biseda në të njëjtën kohë në chat për njohje, është e lehtë të humbisni gjurmët se kush tha çfarë dhe për cilët njerëz jeni të interesuar në të vërtetë.

Në vend të kësaj, përpiquni të kufizoni veten duke folur me jo më shumë se dy ose tre persona në të njëjtën kohë.

Merrni kohë për të njohur çdo person.

Kjo gjithashtu do t’ju ndihmojë të shmangni djegien ose frustrimin me procesin e njohjes online me dikë.

Shqipe

Shqipe

Më shumë artikuj: