Qysh me dite ku fluturojne me shume perdoruesit e dua.com?

Ne cilat destinacione fluturojne me shume perdoruesit e dua app? Opsioni i ndërrimit të lokacionit në dua.com është një nga më të pëlqyerit e përdoruesve. Por a e dini për cilat destinacione janë më të të interesuar ata?

Ne në dua.com përpilojmë raporte mujore dhe javore për lëvizjet më interesante brenda aplikacionit tonë.

Nga analizmi i të dhënave muajin e kaluar, ne ju prezantojnë destinacionet më të kërkuara në përiudhën 01.11. – 21.11.2020.

Cilat janë ato destinacione?

Kështu që saherë të jeni të interesuar për një match (përputhje) të re, provoni njërin nga këto qytete. Aty do të gjeni shumë shqiptarë.

Si bëhet ndërrimi i lokacionit?

Klikoni tek filteri në profilin tuaj. Pastaj tek lokacioni. Aty ju shfaqen dy opsione:

  • Fluturoni llogarinë në vendndodhje të re
    ose
  • Qëndroni në vendndodhjen tuaj momentale

Nëse si përdorues zgjedh të fluturosh në një lokacion të ri, duhet të shtypësh butonin ku do të shfaqet një hartë me një dritare kërkimi.

Kurdoherë që ti si përdorues kërkon një qytet, do të shfaqet një listë rezultatesh.

Kur zgjedh një qytet, duhet të konfirmosh vendndodhjen duke shtypur butonin ‘Konfirmoj’.

Si aplikacion për bashkimin e shqiptarëve, dua.com përmbanë disa opsione mjaftë interesante.

Edhe pse për momentin është në dispozicion vetëm fusha e dashurisë, dua love, në të ardhmen do të jetë e çasshëm edhe dua biz e dua help.

Më shumë artikuj:

banner