Qysh me perdor InstaChat ne perditesimin e ri te dua.com?

Qysh me përdor InstaChat në përditësimin e ri të dua.com? Dua.com tashmë vjen me përditësimin e radhës, duke e lancuar si në AppStore ashtu edhe PlayStore.

Me përditësimine ri dua ka sjellë një vecori të re e cila do u shërbej shumë përdoruesëve të duas.

Sidomos atyre që duan të dërgojnë mesazhe para se të përputhen, për të patur një shans më të lartë pranimi.

Përditësimi i radhës është një nga më të mirët që kemi sjellë deri më tani. Ndaj do t’ju shpjegojmë shkurtimisht dy përditësimet kryesore dhe të më rëndësishme.

Lidhe profilin tënd të dua.com me profilin e Instagramit

Deri më tani kemi patur mundësi të kycemi vetëm më ëmail, numër telefoni dhe Facebook.

Tashmë është e mundur që llogarinë tuaj në dua mund ta lidhni me Instagramin.
Në këtë mënyrë krijoni një profil më të personalizuar. Si mund ta bëni këtë?

Tek Profili juaj klikoni “Edit Info” dhe pastaj “Connect ëith Instagram”

Kjo bën që profili juaj të personalizohet dhe do t’ju rrisi shanset për të bërë më tepër matche se më parë.

Sidomos nëse ju pëlqen një vajzë aq shumë saqë doni me patjetër që ajo t’ju pranoj Përputhjen. Duke plotësuar profilin 100% me fotografi, info, bio dhe përshkrim interesant ke më shumë shanse të sigurosh Match.

Dërgo Mesazhe InstaChat

Tani keni mundësinë që të dërgoni një mesazh për të rritur shanset e komunikimit me dikë që pëlqeni. InstaChat në përditësimin e ri ju sjell lehtësi në komunikim.

Për 12 orë ti ke të drejtë të dërgosh vetëm një InstaChat ndërsa për 24 orë 2. Nëse nuk të kthehet përgjigje nga krahu tjetër për 72 orë, mesazhi fshihet automatikisht nga sistemi.

Instachat si ikonë ndodhet në foton e profilit të atij ose asaj që pëlqeni, midis X nëse e refuzoni dhe Zemrës nëse i bëni like.

Këto ishin dy përditësimet më të rëndësishme, pa llogaritur përmirësimin në performancë dhe eliminimin e shumë profileve fallco, filtrimin e tyre dhe heqjes së bugsave.

Tashmë ju ofrohet mundësia me editu edhe foton tuaj të profilit në dua.com.

Shijoni eksperiencën tuaj në dua.com dhe bëni sa më shumë Match, Like dhe Instachat.

Më shumë artikuj:

banner