Karriera në dua.com

Zbuloni mundësi emocionuese në botën e teknologjisë së takimeve në dua.com

dua team

Ekipi ynë

Mjedisi ynë i punës inkurajon rritjen personale dhe nxit inovacionin përmes punës ekipore. Bashkohuni me ekipin tonë të talentuar dhe bëhuni pjesë e botës dinamike të teknologjisë së takimeve.

Duke iu bashkuar ekipit tonë, ju do të luani një rol jetësor në krijimin e një mjedisi ku njerëzit mund të takohen me ndeshjen e tyre të përsosur dhe të ndërtojnë marrëdhënie të qëndrueshme.

Pse të zgjidhni një karrierë në dua.com?

  • Punë me ndikim: Në dua.com, do të keni mundësinë të bëni një ndryshim të vërtetë në jetën e njerëzve. Duke zhvilluar veçori inovative dhe duke rafinuar algoritmet tona, ju do të kontribuoni në përmirësimin e përvojës së përdoruesit dhe duke ndihmuar individët të gjejnë partnerët e tyre idealë.
  • Mjedisi bashkëpunues: Ne besojmë në fuqinë e bashkëpunimit dhe punës në grup. Në dua.com, ju do të punoni së bashku me profesionistë të talentuar me prejardhje të ndryshme, të cilët ndajnë një qëllim të përbashkët për krijimin e një platforme takimesh të suksesshme dhe gjithëpërfshirëse. Idetë dhe kontributet tuaja do të vlerësohen dhe do të keni mundësinë të mësoni nga të tjerët duke ndarë ekspertizën tuaj.
  • Mësimi dhe rritja e vazhdueshme: Si një industri me zhvillim të shpejtë, peizazhi i teknologjisë së takimeve paraqet sfida dhe mundësi emocionuese. Në dua.com, ne nxitim një kulturë të të mësuarit të vazhdueshëm, duke ofruar burime dhe mbështetje për t’ju ndihmuar të qëndroni përpara kurbës.
  • Inovacioni në thelbin e tij: dua.com është i përkushtuar të shtyjë kufijtë e teknologjisë së takimeve. Ne inkurajojmë të menduarit jashtë kutisë dhe zgjidhje inovative. Si pjesë e ekipit tonë, ju do të inkurajoheni të eksploroni ide të reja, të eksperimentoni me teknologjitë në zhvillim dhe të kontribuoni në evolucionin e platformës sonë.
  • Balanca punë-jetë: Ne e kuptojmë rëndësinë e mbajtjes së një ekuilibri të shëndetshëm punë-jetë. Në dua.com, ne i japim përparësi mirëqenies së punonjësve tanë dhe ofrojmë aranzhime fleksibël të punës për t’u siguruar që mund të lulëzoni si personalisht ashtu edhe profesionalisht.

Aplikoni tani dhe lëreni talentin dhe pasionin tuaj të bëjnë ndryshimin në dua.com!

Shikoni çfarë thonë punonjësit për dua.com në Glassdoor

Përfitimet

Paga e larte

Stoku në dua AG (Zvicër).

Anëtarësimi në palestër

Sigurim shëndetësor për ju dhe dy anëtarë të familjes

Zyre e madhe dhe e bukur

Mjedisi mësimor: 1 orë në ditë për vetë-zhvillimin tuaj

Mundësi pune

Junior iOS Developer (m/f-100%) Prishtina, Kosovo

dua.com po kërkon një Zhvillues Junior iOS për t'iu bashkuar ekipit tonë në rritje! Lexo më shumë >

Senior iOS Developer (m/f-100%) Prishtina, Kosovo

dua.com po kërkon një Zhvillues të Lartë iOS për t'iu bashkuar ekipit tonë në rritje! Lexo më shumë >

Junior Android Developer (m/f-100%) Prishtina, Kosovo

dua.com po kërkon një Zhvillues Junior Android për t'iu bashkuar ekipit tonë në rritje! Lexo më shumë >

Senior Android Developer (m/f-100%) Prishtina, Kosovo

dua.com po kërkon një Zhvillues të Lartë Android për t'iu bashkuar ekipit tonë në rritje! Lexo më shumë >

Na ndiqni në rrjetet sociale dhe mos i humbisni mundësitë tona të punës

Na ndiqni në Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, LinkedIn dhe Telegram për të mësuar rreth postimeve të reja të punës, ngjarjeve të ardhshme, lajmeve dhe më shumë.

Mezi presim të lidhemi me ju!