Qysh me gjet GIFs e dua.com në rrjetet e ndryshme sociale?

Qysh me gjet GIFs e dua.com në rrjetet e ndryshme sociale? Nëse je duke kërkuar GIFs të reja për t’i shkëmbyer me miqtë tuaj dua ka krijuar GIFs të personalizuara.

Sot, GIFs janë trend komunikimi ashtu si edhe stickers në What’s up, ndaj edhe ekipi ynë i dizajnit vendosi të bëj disa gife me qëllim që komunikimi mes përdoruesëve të saj të bëhen më interesante.

Gifs në Instagram, Slack, Facebook, What’s Up dhe kudo ku aplikohet GIFs në bisedë, dua ndodhet aty.

Si mund t’i gjeni GIFs e dua.com?

Më poshtë do t’ju shpejgojmë shkurtimisht se ku mund të gjeni dua GIFs shumë lehtë.  Mjafton të shkoni tek mesazhet tuaja dhe hapni GIFs. Tek dritarja e kërkimit shkruani thjesht duacom dhe automatikisht do mund të vizualizoni të gjitha GIFs që dua ofron.

Të njëjtin veprim mund ta bëni në Messenger, ose me pak fjalë kudo ku ka GIFs.

Luani me miqtë tuaj, argëtohuni dhe bisedoni duke ndërvepruar me dua GIFs. Na tregoni gjithashtu edhe cili është GIFs juaj i preferuar?

dua.com – aplikacioni që bashkon shqiptarët në mbarë botën

Ne po ndryshojmë mënyrën se si komuniteti shqiptar lidhet duke siguruar platformën e gjeneratës së ardhshme që nxit ndërlidhjen përmes përputhjes, një treg online me produkte shqiptare dhe shërbime pagese.

Misioni i Dua.com është të lidhë Komunitetin e Copëzuar Shqiptar – të promovojë Shqipërinë dhe Kosovën si vende të shkëlqyera për të jetuar, për të sjellë përsëri njerëzit tanë dhe për të mbrojtur trashëgiminë, kulturën dhe gjuhën tonë.

Më shumë artikuj:

banner