Beqar? Jo për shumë kohë me dua.com

beqar

Të jesh beqar, sigurisht është argëtuese për një farë kohë, mirëpo të gjithë e njohim ndjenjën e vetmisë që kaplon më vonë. Nëse keni filluar të kërkoni seriozisht për një marrëdhënie të re atëhere dua.com është zgjidhja për ju.

Para se t’ju tregojmë se si të përdorni këtë aplikacion, po ju japim dy këshilla në lidhje me përgatitjen që ju duhet të bëni për të lënë pas jetën si beqar.

Qetësia para një takimi

Para se të kërkoni për një marrëdhënie, së pari duhet të jeni të qetë brenda vetes. Vetëbesimi dhe vetë-mjaftueshmëria janë cilësi shumë tërheqëse tek një djalë. Ka shumë rëndësi që të mos dukeni si i dëshpëruar. Nëse e konsideroni beqarinë vetëm si një fazë dhe jeni të qetë rreth kësaj, atëhere ju sigurojmë që gjërat do duken më mirë në takimin tuaj të parë. Kur të arrini këtë pikë do të jeni me të hapur për të gjetur një lidhje.

Vetëbesimi

Vajzat i adhurojnë meshkujt që kanë vetbesim. Ky ëshët fakt, jo diçka që e themi thjesht sa për të thënë. Të mendosh për gjithçka dhe të jesh nervoz nuk do dukeni tërheqës në sytë e një vajzë. Nëse e keni të qartë në mendjen tuaj atë që dëshironi, akoma më mirë. Nuk do jesh vetë gjithë jetën dhe kjo është mëse e sigurtë. Pra, nëse keni vetësiguri, do të jeni më shumë tërheqës sesa një djalë i ndrojtur por simpatik.

Aplikacioni dua.com

Tani që ju treguam se çduhet të bëni para se t’i futeni me kokë kërkimit për një të dashur, na lejoni t’ju japim zgjidhjen. Mungojnë shumë pak ditë nga lançimi zyrtar i aplikacionit të dua.com

Aplikacioni është i vlefshëm kudo, në Play Store dhe Apple Store. Tashmë do mund të chatoni, pëlqeni dhe ‘Përputheni’ me kë të dëshironi.

Përmes regjistrimit në aplikacion me adresën tuaj të emailit, numër të telefonit, apo përmes adresës së Facebook-ut do mund të krijoni llogarinë tuaj të parë. Vendosni foton tuaj, të dhënat tuaja si moshën, profesionin apo edhe citimin tuaj të preferuar dhe jeni gati. Përmes radarit do mund të gjeni vajzat e disponueshme në një rreze që varion nga distanca 1km deri më 160km.

Filtrat dhe risitë e aplikacionit dua.com

Megjithatë, nëse nuk ju mjafton zgjidhni filtrin Change Location dhe fluturoni, me plot kuptimin e fjalës, llogarinë tuaj kudo që dëshironi.

Filtri do t’ju zhvendosi në një vend që dëshironi jashtë shtetit dhe që prej aty mund të kërkoni vajza që ndodhen më afër vendodhjes që zgjodhët. Këto e shumë veçori tjera zbulojini duke shkarkuar Aplikacionin e Takimeve Online dua.com!

Flogerta

Flogerta

Më shumë artikuj: