Chat Shqip Shkupi – Teknika per te pasur sukses

cha shqip shkupi

Chat Shqip Shkupi: Të gjithë shkupjanët kërkojne të chatojnë shqip me femra e meshkuj shqiptar dhe është mundësi shumë e mirë për ta.

Në ditët e sotme rinia e Shkupit dhe jo vetëm, lidhet me pjesën tjetër të botës përmes chat-it. S’ka rëndësi a bisedoni përmes dashuria chat shqip, netedy chat, lidhu chat, apo dardania chat.

Në Chat Shqip Shkupi ata gjejnë njëri-tjetrin dhe ndërtojnë ura komunikimi, qofshin ato përmes rrjeteve sociale, forumeve, aplikacioneve, lokacioneve fizike apo Chat Shqip Shkupi.

Si të lëmë përshtypje të mira në Chat Shqip Shkupi?

Të impresionosh dikë në bisedë është një çështje subjektive dhe mund të varet nga personi që po përpiqesh t’i bësh përshtypje.

Megjithatë, këtu janë disa këshilla që mund t’ju ndihmojnë:

Filloni me një përshëndetje miqësore dhe prezantojeni veten.

Një “përshëndetje” e thjeshtë dhe emri juaj mund të ndihmojë shumë në krijimin e një përshtypjeje të parë të mirë.

Jini të vëmendshëm dhe të përgjegjshëm. Dëgjoni me kujdes atë që personi tjetër po thotë dhe përgjigjuni me kujdes.

Shmangni përgjigjet me një fjalë ose përgjigjet e përgjithshme.

Tregoni interes për personin tjetër. Bëni pyetje të hapura dhe dëgjoni në mënyrë aktive përgjigjet e tyre.

Kjo do të tregojë se jeni vërtet i interesuar t’i njihni ata.

Përdorni humorin në Chat Shqip Shkupi?

Një shaka ose lojë fjalësh në kohën e duhur mund të lehtësojë disponimin dhe ta bëjë bisedën më të këndshme.

Sidoqoftë, shmangni humorin e papërshtatshëm ose ofendues.

Jini të respektueshëm dhe të sjellshëm. Përdorni gjuhën e duhur dhe shmangni të qenit tepër agresiv ose shtytës.

Mos harroni se secili ka kufijtë dhe nivelet e veta të rehatisë.

Bëhu vetvetja.

Mos u mundoni të jeni dikush që nuk jeni, pasi kjo mund të duket si e pasinqertë.

Përqafoni personalitetin tuaj unik dhe lëreni hijeshinë tuaj natyrale të shkëlqejë. Nëse personi tjetër ju pëlqen për atë qe ju jeni dhe që ju përfaqësoni, mirë.

Nëse nuk ju pëlqen, atëherë është më mirë që secili prej jush ta vazhdojë me kohë rrugën e vetë.

Mos harroni se çelësi për t’i bërë përshtypje dikujt në bisedë është të jesh autentik, i respektueshëm dhe tërheqës. Paç fat!

Pyetje që mund t’i bëni

 • Përshëndetje, si po të kalon dita?
 • Cili ka qenë momenti kryesor i javës tëde deri tani?
 • A ke parë ndonjë film apo shfaqje televizive të mirë kohët e fundit?
 • Keni ndonjë plan për fundjavën?
 • Cili është hobi apo aktiviteti yt i preferuar?
 • A ke udhëtuar diku interesante kohët e fundit?
 • Cili është lloji yt i preferuar i muzikës?
 • A keni ndonjë kafshë shtëpiake?
 • Cili është libri më interesant që keni lexuar kohët e fundit?
 • Keni provuar ndonjë restorant apo recetë të re së fundmi?

Pyetje që nuk duhet t’i bëni

 • Shmangni pyetjet shumë personale që herët në bisedë, të tilla si statusi financiar, pikëpamjet politike ose besimet fetare.
 • Përmbahuni nga pyetja e çdo gjëje që mund të konsiderohet shumë invazive ose rrëqethëse, si p.sh. pyetje rreth preferencave seksuale ose fantazive.
 • Mos bëni pyetje që mund të jenë nxitëse për personin tjetër, të tilla si pyetje në lidhje me traumat e së kaluarës, betejat e shëndetit mendor ose tema të ndjeshme.
 • Shmangni pyetjet që mund t’ju duken si paragjykuese ose mendjemadhëse, të tilla si pyetjet se pse dikush është ende beqar ose pse ata kanë hobi ose interesa të caktuara.
 • Hiqni dorë nga pyetjet që mund të jenë shumë të shpejta ose mendjemadhësi, si p.sh. t’i kërkoni dikujt numrin e telefonit ose t’i kërkoni në një takim shumë shpejt.
 • Në përgjithësi, është më mirë t’i qaseni takimeve në internet me një mendje të hapur, me respekt për kufijtë dhe një dëshirë për të njohur personin tjetër në një mënyrë të respektueshme dhe të menduar.
Argjenda

Argjenda

Më shumë artikuj: