Femrat kerkojne meshkuj – Mirepo me cfare tipare?

femrat kerkojne meshkuj

Të gjitha femrat kerkojne meshkuj që të njoftohen e pastaj të kalojnë jetën me ta, të jenë të lumtura e të krijojnë familje.

Kur bëhet fjalë për takimet dhe marrëdhëniet, secili ka preferencat dhe cilësitë e veta që kërkon nga një partner. Vajzat, si çdokush tjetër, kanë grupin e tyre unik të cilësive që kërkojnë te meshkujt.

Ndërsa çdo vajzë mund të ketë preferenca paksa të ndryshme, ka disa cilësi që priren të jenë universalisht të dëshirueshme. Këtu janë disa nga cilësitë që vajzat kërkojnë shpesh tek meshkujt. Sidomos femrat qe duan lidhje serioze.

Vetëbesimi

 Vetëbesimi është një tipar shumë tërheqës dhe shumë vajza e kërkojnë këtë cilësi tek meshkujt.

Një burrë i sigurt është dikush që është i sigurt në vetvete, e di atë që dëshiron dhe nuk ka frikë ta ndjekë atë.

Vetëbesimi mund të shfaqet në shumë mënyra, nga mënyra se si një burrë e mbart veten deri tek mënyra se si flet dhe ndërvepron me të tjerët.

Prandaj, femrat kerkojne meshkuj me vetbesim.

Mirësia

Mirësia është një tjetër cilësi që shumë vajza e kërkojnë te meshkujt.

Një burrë i sjellshëm është dikush që është i vëmendshëm ndaj të tjerëve, empatik dhe i dhembshur.

Vajzat duan të jenë me dikë që i trajton me respekt dhe mirësi, dhe që është gjithashtu i sjellshëm me të tjerët rreth tyre. Prandaj mund të themi se femrat kerkojne meshkuj me vetbesim.

Sensi i humorit

Një sens i mirë humori është shpesh një cilësi shumë e dëshirueshme tek një mashkull.

Vajzat duan të jenë me dikë që mund t’i bëjë të qeshin dhe që nuk e merr veten shumë seriozisht.

Një burrë me sens të mirë humori mund ta bëjë çdo situatë më të këndshme, dhe gjithashtu mund të jetë një mënyrë e shkëlqyer për të thyer akullin dhe për të krijuar raporte.

Ambicia

Ambicia është një tjetër cilësi që shumë vajza e kërkojnë te meshkujt.

Një burrë me ambicie është dikush që është i shtyrë, i fokusuar dhe ka synime dhe aspirata të qarta për të ardhmen e tij.

Vajzat duan të jenë me dikë që është i apasionuar pas karrierës ose interesave të tyre dhe që gjithmonë përpiqet të përmirësojë veten.

Inteligjenca emocionale

 Inteligjenca emocionale po bëhet gjithnjë e më e rëndësishme në marrëdhënie, dhe shumë vajza e kërkojnë këtë cilësi tek meshkujt.

Inteligjenca emocionale i referohet aftësisë për të  dhe menaxhuar ndienjat e veta, si dhe për të kuptuar dhe ndjerë përjetimet e të tjerëve.

Një burrë me inteligjencë emocionale është dikush që është në gjendje të komunikojë në mënyrë efektive, të zgjidhë konfliktet dhe të ndërtojë marrëdhënie të forta.

Femrat kerkojne meshkuj besnikë

Besnikëria është një cilësi kryesore që shumë vajza e kërkojnë te meshkujt.

Një burrë besnik është dikush që është i përkushtuar ndaj partneres së tij, i cili është i besueshëm dhe i besueshëm.

Vajzat duan të jenë me dikë tek i cili mund të mbështeten dhe që do të kenë gjithmonë kurrizin.

Respekti

Së fundi, respekti është një cilësi që është shumë e rëndësishme në çdo marrëdhënie.

Vajzat duan të jenë me dikë që i respekton si individ dhe që vlerëson mendimet dhe ndjenjat e tyre. Femrat kerkojne meshkuj të respektueshëm.

Një burrë i respektueshëm është ai që dëgjon, komunikon hapur dhe sinqerisht dhe e trajton partneren e tij si të barabartë.

Si përfundim, derisa çdo vajzë mund të ketë preferenca paksa të ndryshme, këto janë disa nga cilësitë që shpesh janë shumë të dëshirueshme te meshkujt.

Besimi, mirësia, sensi i humorit, ambicia, inteligjenca emocionale, besnikëria dhe respekti janë të gjitha cilësi të rëndësishme që mund të ndihmojnë në ndërtimin e marrëdhënieve të forta dhe të shëndetshme

Argjenda

Argjenda

Më shumë artikuj: