Njohje me djem: 6 Gjëra që duhet t’i keni parasysh

njohje me djem

Njohje me djem kohë pas kohe bëjnë të gjitha vajzat, mirëpo kur bëhet fjalë për takimin me djem, është e rëndësishme që vajzat të jenë të vetëdijshme për disa gjëra për të siguruar sigurinë dhe mirëqenien e tyre. Dhe dihet se kur vajzat kerkojne djem, edhe CIA i ka zili aftësitë e tyre kërkuese.

Mirëpo kur bëhet fjalë për takimin me djem, është e rëndësishme që vajzat të jenë të vetëdijshme për disa gjëra për të siguruar sigurinë dhe mirëqenien e tyre.

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një takim të verbër ose takim me dikë përmes një aplikacioni takimesh, ka disa masa paraprake që mund të merren për të mbrojtur veten.

Në këtë blog, ne do të diskutojmë gjashtë gjëra që vajzat duhet të jenë të vetëdijshme kur takohen me djemtë.

Takohuni në një vend publik

Është gjithmonë më mirë të takosh një djalë në një vend publik. Në këtë mënyrë, ka njerëz të tjerë përreth dhe është më e lehtë për të marrë ndihmë nëse është e nevojshme.

Shmangni takimet në zona të izoluara ose vende që nuk janë të njohura për ju. Është gjithashtu një ide e mirë t’i tregoni një miku ose një anëtari të familjes se ku po shkoni dhe kë po takoni.

Besoni instinkteve tuaja

Nëse diçka nuk ju shkon mirë, besoni instinkteve tuaja. Nëse një djalë ju bën të ndiheni të pakëndshëm ose ju jep një atmosferë të keqe, është në rregull ta anuloni takimin ose të largoheni herët. Është më mirë të jesh i sigurt sesa të vjen keq.

Normalisht kjo gjë vlen njësoj edhe për djemet. Të dyja palët nuk duhet të ndihen të lirë të ndërpresin njohjen dhe takimin e tyre, me mirësjellje, pa lënduar ndienjat e tjetrit.

Shikoni pijen tuaj

E dimë që kjo shpesh herë konsiderohet si mit në ditët e sotme. Mirëpo, fatkeqësisht, ka njerëz që mund të përpiqen të drogojnë pijen e dikujt.

Për ta parandaluar këtë, mos e lini kurrë pijen tuaj pa mbikëqyrje dhe mos pranoni pije nga dikush që nuk e njihni ose nuk i besoni.

Është gjithashtu një ide e mirë të shikoni banakierin duke bërë pijen tuaj dhe të siguroheni që ajo të mos ngatërrohet. Pak kujdes i shtuar nuk i bën dëmë askujt.

Përgatituni për njohje me djem

 Është gjithmonë një ide e mirë të jeni të përgatitur për njohje me djem në çdo situatë. Mendoni pak se çfarë dini paraprakisht për atë person. Ku do të shkoni dhe çfarë temash do të bisedoni me të. Pastaj mendoni se çfarë do të vishni, ose si do ta prezantoni vetën.

Për shkaqe sigurie, nëse takoheni me  dikë që është komplet i panjohur për ju, mbani telefonin tuaj me vete, sigurohuni që të jetë i karikuar dhe të keni ruajtur kontaktet e urgjencës.

Ju gjithashtu mund të mbani një alarm personal ose spërkatës piper për mbrojtje shtesë.

Merreni shtruar

Mos u nxito për asgjë gjatë një njohje me djem. Merrni kohën tuaj për ta njohur atë dhe sigurohuni që të ndiheni rehat përpara se ta çoni marrëdhënien në një nivel tjetër.

Mos harroni se njohja e mirë mes dy personave merrë kohë dhe asnjë rast nuk është rast i njejtë. Te dikush kimia lind qysh në momentin e parë. Të tjerëve u duhet pak më shumë kohë që të familjarizohen me njëri-tjetrin.

Mirëpo mbi të gjitha, keni paarasysh se nëse një djalë ju bën presion për të bërë diçka me të cilën nuk jeni të kënaqur, është një ‘flamur i kuq’ apo shenjë jo e mirë. Mos hezitoni të largoheni nga dikush që ju bën të ndiheni keq.

Bëhu e sinqertë

Së fundi, është e rëndësishme të jeni të sinqertë me djalin që po takoni.  Këtë duhet ta keni parasysh gjatë një njohje me djem.

Lërini të dijë kufijtë tuaj dhe çfarë kërkoni në një marrëdhënie. Mos pretendoni të jeni dikush që nuk jeni ose mos pranoni diçka që nuk dëshironi të bëni vetëm për t’i bërë përshtypje.

Si përfundim, takimi me djemtë mund të jetë një përvojë argëtuese dhe emocionuese, por është e rëndësishme që vajzat të marrin masa paraprake për të garantuar sigurinë dhe mirëqenien e tyre.

Duke ndjekur këto gjashtë këshilla, vajzat mund të mbrojnë veten dhe të shijojnë përvojën e tyre të takimit. Mbani mend, besoni instinkteve tuaja, jini të përgatitur dhe merrini gjërat ngadalë.

Argjenda

Argjenda

Më shumë artikuj: