Qysh me gjetë nuse?

Qysh me gjetë nuse

Nëse një nga shqetesimet e tua momentalisht është qysh me gjetë nuse, atëherë në kemi një zgjidhje për ty! E gjitha që të duhet është platforma apo aplikacioni i duhur.

Kohët e fundit shqiptarët kudo në botë po përdorin aplikacionin dua.com për tu njohur dhe për tu lidhur me njëri-tjetrin kudo që ata janë. Pëmes këtij aplikacioni po lindin lidhje, fejesa dhe martesa. Ju mund ta shkarkoni aplikacionin duke klikuar këtu.

Mirëpo, qysh me gjetë nuse në dua.com?

  • Gjëja e parë që duhet të bësh është ta shkarkosh aplikacionin në telefonin tënd.
  • Pasi ta kesh shkarkuar, krijo një profil me të dhënat tua. Emrin, fotografitë, moshën dhe bio.
  • Po ashtu ka rëndësi që tek pjesa e bios të përshkruani vetën sa ma mirë. Profilin tuaj të dua.com mund ta lidhni edhe me profilin tuaj në Instagram apo Facebook.
  • Pasi të keni plotesuar profilin, mund të shfletoni në dua.com profilet e shqiptarëve, kudo që ata ndodhen dhe të komunikosh me ta.

Si arrihet match/ përputhja në dua.com?

Duke shfletuar profilet në dua.com ti ke mundësi ti pëlqesh ata që të pëlqejnë, duke bërë swipe right/shfleto djathtas apo duke klikuar ikonën e zemrës, ose duke i larguar ata që nuk të pëlqejnë me swipe left/shfleto majtas ose duke klikuar ikonën e zemrës. Match/Përputhja në dua.com arrihet vetëm atëherë kur dy persona kanë pëlqyer njeri-tjetrit, pra kanë bërë like. Atëherë hapet mundësia për të kontaktuar dhe për të biseduar me njëri-tjetrin. Mund edhe të dërgoni një mesazh në InstaChat ndërsa prisni për përgjigjen e personit tjetër.

Me dua.com mund të gjeni një partner/e kudo në botë

Një nga vecoritë e dua.com është se përmes këtij aplikacioni ti mund të kërkosh një vajzë apo një djalë kudo në botë. P.sh nëse jeni nga Kosova dhe dëshironi të gjeni një partner në Diasporë, apo e kunderta, kjo është e mundur shumë lehtë.

Gjithcka që duhet të bëni, është të përdorni opsionin e ndërrimit të lokacionit / change location ose Fly.
Atë e gjeni tek filtrat.  Ky opsion ju jep mundësinë të zgjdhni përdoruesit e cilitdo qytet, kudo në botë, përdoruesit e të cilit dëshironi t\’i shihni dhe ta pëlqeni.
Shumë shqiptarë rreth botës po e përdorni këtë opsion për të gjetur partnerin e tyre. Përpos kësaj, dua.com ka edhe shumë specifika të tjera që ju lehtësojnë gjetjen e nje partneri/e. Prandaj mos hezito ta përdorësh! Deri më tani shumë çifte kanë treguar se janë lidhur me sukses përmes këtij aplikacioni.

Elrond

Elrond

Më shumë artikuj: