Si përputhen të rinjtë shqiptar përmes apilkacionit dua.com?

si preputhen te rinjet

Përmes dua.love shqiptarët po njihen dhe po përputhen me njëri-tjetrin duke krijuar lidhje domethënëse. Kjo për shkak se dua app sa vjen e përmirësohet pas cdo përditësim të saj.

Së fundmi dua është përditësuar duke shtuar audio&video thirrjet si dhe 3 ditë free trial në Premium. Këto kanë qënë risi fantastike për të gjithë ata përdorues që duan të gjejnë dashurinë e jetës së tyre në dua.com

Mirëpo, si përputhen të rinjtë përmes dua app?

dua.com Premium

Çdo ditë krijohen qindra profile të reja në dua dhe për këtë ka edhe njohje të shumta, shfletime të panumërta si dhe mesazhe të shpejta përmes Instachat. Çdo javë përputhen qindra përdorues me njëri-tjetrin të cilët shkëmbejnë biseda, mesazhe, kontakte, takime përfshirë këtu edhe match-e me njëri-tjetrin duke e rritur si pasojë aktivitetin e aplikacionit.

Si mund të përputhem edhe unë në dua app?

Për këtë kemi disa sugjerime të thjeshta të cilat ju garantojnë sukses në profilin tuaj ne dua love. Ja cilat janë ato:

Tashme Audio & Video ne dua.com

  • Shkarko dua app dhe krijo profilin duke ndjekur udhëzimet
  • Ngarko disa foto të tuajat dhe krijo një profil tërheqës me të dhëna interesante
  • Verifiko emailin dhe fotografinë tënde duke marrë bexhin blu të vërtetësisë
  • Zgjidh të bëhesh Premium nëse i do të gjitha shërbimet e duas pa limit.
  • Ose Freemium nëse do të shfrytëzosh shërbimet e limituara dhe pa pagesë
  • Para se të bëhesh Premium, provoje 3 ditë falas. Nëse të pëlqen abonohu për një, tre, gjashtë ose një vit

Ndiqi me kujdes këto udhëzime dhe ju sigurojmë se shanset tuaja për tu përputhur do të shumëfishohen. Nëse më në fund arrini të gjeni njeriun e zemrës suaj atëhere mund të flisni në video call para se të takoheni personalisht.

Mos harroni se për të bërë video call apo edhe thirrje përmes dua app duhet të jeni të dy si përdorues të verifkuar me bexhin blu të vërtetësisë.

E kur të jeni 100% të bindur, atëhere njihuni në takimin tuaj të parë. Për këtë të fundit kemi shumë këshilla e sugjerime në blogun tonë që mund t’ju ndihmojnë.

Elrond

Elrond

Më shumë artikuj: