single al - Ku mund të takoj shqiptaret beqare?

single al – Ku mund te takoj shqiptaret beqare?

single-al

Single al – Shqiptarët beqarë ndodhen të shpërndarë kudo nëpër botë. Me moshën e re mesatare që kemi si popull, kjo është mëse normale.

Qofshin ata në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi apo Diasporë. E mira është që ata arrijnë ta gjejnë njëri-tjetrin dhe të lidhen.

Pra, si të njoftohem me të rinjë e të reja shqiptare?

E para e punës, mos hezitoni. Po jetojmë në vitin 2023 dhe duhet të jemi mendjehapur dhe të gatshëm për njohje të reja. Dilni nga zona juaj e rehatisë dhe eksploroni.

Njoftoni njerëz të rinjë online, në rrjete sociale, ne grupe të ndryshme për lajmerime takime ku vajzat kerkojne djem dhe djemte kerkojnë vajza, apo pse jo, edhe në stilin e vjetër, kur dilni për një pije.

Mos harroni, jeni i/e re. Jeni i/e bukur dhe beqare dhe po kërkoni të njoftoheni me beqarë të tjerë dhe të bini në dashuri. Mos prisni më tepër. Bëjeni këtë edhe nga rehatia e shtëpisë.

Cili është aplikacioni më i mirë për takime online?

Që nga viti 2020 njohja e shqiptarëve online ka shkuar në tjetër nivel. Harroni forumet dhe rrjetet sociale, ku nuk dihet se kush është beqarë e kush jo. Është koha të regjistroheni në dua.com, aplikacionin për njoftime online, që bashkon shqiptarët kudo që janë përmes dashurisë.

Në dua.com tashmë janë të regjistruar rreth 500.000 shqiptarë nga të gjitha anët e botës. Ata po njoftohen, takohen, bisedojnë e lidhen çdo ditë.

Si funksionon ky app?

Për ta përdorur mjafton ta shkarkoni në telefon nga App Store ose Play Store. Të krijoni një profil me fotografitë dhe informatat tuaja si: Emri, mosha e hobit.

Ky aplikacion funksinon në bazë të përputhjeve. Përputhja ndodh kur dy persona e pëlqejnë njëri-tjetrin dhe vetëm atëherë hapet chat-i mes tyre. Aplkacioni dua.com madje ofron edhe mundësinë e bisedës me videothirrje.

Pra, para se të takoheni online, ju mund të komunikoni me video me personin tjetër, pa pas nevojë të shkëmbeni numra telefoni per lidhje.

Si të sillemi në aplikacionet për takime online?

Single al – Këtu janë disa rregulla të përgjithshme për përdorimin e aplikacioneve për takime:

Jini të sinqertë: Jini të sinqertë në profilin dhe bisedat tuaja. Mos pretendoni të jeni dikush që nuk jeni ose mos i ekzagjeroni arritjet, interesat ose pamjen tuaj.

Mos humbisni kohë: Jini të qartë për qëllimet tuaja dhe mos humbni kohë me njerëz që nuk po kërkojnë të njëjtat gjëra që jeni. Nëse jeni duke kërkuar për një lidhje serioze, mos u përfshini me njerëz që janë në kërkim të vetëm të rastësishëm, dhe anasjelltas.

Mbani një mendje të hapur: Mundohuni të mos i gjykoni njerëzit bazuar vetëm në profilin ose fotot e tyre. Mos harroni se njerëzit janë më shumë sesa thjesht personaliteti i tyre në internet dhe mund të ketë më shumë nga sa duket në sy.

Përdorni foto të mira: Përdorni foto me cilësi të mirë që tregojnë qartë fytyrën tuaj dhe që janë të fundit dhe të sakta. Shmangni përdorimin e fotove që janë shumë të filtruara ose që tregojnë vetëm një pjesë të fytyrës ose trupit tuaj.

Jini të respektueshëm: trajtojini të tjerët me respekt dhe mirësi. Mos u përfshini në sjellje të papërshtatshme ose fyese dhe jini të vetëdijshëm për dallimet kulturore dhe personale kur komunikoni me të tjerët.

Jini të durueshëm: Gjetja e personit të duhur kërkon kohë, ndaj jini të durueshëm dhe mos u dekurajoni nëse nuk ndodh menjëherë. Mos harroni se është një lojë me numra dhe sa më shumë njerëz me të cilët ndërveproni, aq më të mëdha janë mundësit tuaja për të gjetur një përputhje.

Single al – Si ta impresionoj një vajzë në chat?

Këtu janë disa këshilla se si t’i bëni përshtypje një vajzechat:

Filloni me një përshëndetje miqësore dhe të sjellshme: Filloni bisedën tuaj me një “Përshëndetje”  të thjeshtë dhe sigurohuni që të përdorni emrin e saj. Kjo do t’i tregojë asaj se jeni të interesuar të flisni me të dhe jeni të respektueshëm.

Jini tërheqës dhe tregoni interes: Bëni pyetje rreth vetes dhe asaj që i pëlqen. Tregoni interes të vërtetë për hobi, interesat dhe opinionet e saj. Kjo do ta bëjë atë të ndihet e vlerësuar dhe e rëndësishme.

Përdor humor: Ta bësh të qeshë është një mënyrë e shkëlqyer për të krijuar një lidhje. Ndani histori ose shaka qesharake, por sigurohuni që t’i mbani të përshtatshme dhe jo fyese.

Jini të respektueshëm: Shmangni përdorimin e gjuhës vulgare ose fyese dhe mos bëni komente ose përparime të papërshtatshme. Kjo do ta bëjë atë të ndihet jo rehat dhe mund të shkatërrojë shanset tuaja për t’i bërë përshtypje.

Jini të sigurt: Besimi është tërheqës, por mos u tregoni arrogant ose mburrës. Tregojini asaj se ndiheni rehat në lëkurën tuaj dhe se jeni të interesuar ta njihni atë.

Jini të durueshëm: Mos harroni se krijimi i një lidhjeje kërkon kohë, ndaj mos u përpiqni t’i nxitoni gjërat ose t’i bëni presion asaj për ndonjë gjë. Jini të durueshëm dhe lërini gjërat të zhvillohen natyrshëm.

Single al – Në përgjithësi, çelësi për t’i bërë përshtypje një vajze në bisedë është të jesh i sinqertë, i respektueshëm dhe tërheqës. Tregojini asaj se jeni të interesuar për të si person dhe se vlerësoni mendimet dhe ndjenjat e saj.

Single al – Si ta impresionoj një djalë në chat?

Nëse po kërkoni t’i bëni përshtypje një djali në bisedë, këtu janë disa këshilla:

Ji vetvetja: Mos u mundo të jesh dikush që nuk je. Autenticiteti është çelësi për të krijuar një lidhje me dikë.

Tregoni interes: Bëni atij pyetje për veten e tij dhe tregoni se jeni vërtet i interesuar ta njihni atë.

Jini pozitive: Shmangni ankimin ose të qenit negativ. Në vend të kësaj, fokusohuni në tema pozitive dhe mbajeni bisedën të lehtë dhe argëtuese.

Përdorni humorin: Një sens i mirë humori mund të jetë shumë tërheqës. Mos kini frikë të bëni shaka ose të përdorni shaka të këndshme.

Jini të përgjegjshëm: Mos e lini të varur për një kohë të gjatë midis mesazheve. Tregoni se jeni i angazhuar dhe i interesuar në bisedë.

Përdorni emoji: Emoji-t mund të ndihmojnë në përcjelljen e tonit dhe të shtojnë një element argëtues në mesazhet tuaja.

Komplimentojeni: Komplimentet e sinqerta mund të ndihmojnë shumë për ta bërë dikë të ndihet i vlerësuar dhe i vlerësuar.

Mos harroni, gjëja më e rëndësishme është të jeni vetvetja dhe të argëtoheni!

Single al – Si ta ftojë në takim të parë dikë që e kam njoftuar online?

Ftimi i dikujt që keni takuar në internet për një takim të parë mund të jetë i sikletshëm, por është e rëndësishme t’i qaseni me besim dhe qartësi. Këtu janë disa këshilla për t’ju ndihmuar:

Filloni me një ftesë të rastësishme:  Mund të thuash diçka si, “Hej, më pëlqen shumë të bisedoj me ty. Dëshiron të takohemi për një pije/kafe ndonjëherë?”

Sugjeroni një kohë dhe vend specifik: Kjo e bën më të lehtë për personin tjetër të bëjë plane dhe gjithashtu tregon se jeni serioz në dëshirën për t’u takuar. Për shembull, “Po të takohemi në atë kafenenë e re në qendër të qytetit në orën 19:00 të premten?”

Respektoni vendimin e tyre: Mos harroni se personi tjetër mund të mos jetë ende gati të takohet personalisht. Nëse ata refuzojnë ftesën tuaj, është e rëndësishme të respektoni vendimin e tyre.

Single al – Në përgjithësi, jini të sigurt, të respektueshëm dhe të qartë në ftesën tuaj. Paç fat!

Si ta dijmë që jemi gati për një lidhje të re?

Të vendosësh nëse je gati për një lidhje të re është një vendim personal që vetëm ti mund ta marrësh. Këtu janë disa pyetje për t’i bërë vetes që mund t’ju ndihmojnë të përcaktoni nëse jeni gati për një marrëdhënie të re:

A keni marrë kohë për t’u shëruar nga marrëdhënia juaj e mëparshme? Nëse kohët e fundit i keni dhënë fund një lidhjeje, është e rëndësishme të merrni pak kohë për të përpunuar emocionet tuaja dhe për t’u shëruar përpara se të filloni një marrëdhënie të re.

A jeni emocionalisht i disponueshëm? Sigurohuni që të mos i mbani ende ndjenjat e lëndimit, zemërimit ose hidhërimit nga marrëdhëniet e kaluara. Është e rëndësishme të jesh emocionalisht i disponueshëm për një partner të ri dhe të jesh në gjendje të japësh dhe të marrësh dashuri.

A e dini se çfarë dëshironi në një marrëdhënie? Merrni kohë për të menduar për atë që dëshironi në një marrëdhënie dhe cilët janë ata që prishin marrëveshjet tuaja. Kjo do t’ju ndihmojë të përcaktoni nëse një marrëdhënie e re përputhet me vlerat dhe qëllimet tuaja.

Mos harroni, nuk ka asnjë nxitim për të filluar një marrëdhënie të re. Merrni kohën që ju nevojitet për t’u siguruar që jeni emocionalisht gati dhe se marrëdhënia në të cilën po hyni përputhet me vlerat dhe qëllimet tuaja.

Single al – Cila është pjesa më e vështirë e të qenit single?

Pjesa më e vështirë e të qenit single mund të ndryshojë nga personi në person, pasi të gjithë kanë përvoja dhe këndvështrime të ndryshme. Megjithatë, disa sfida të zakonshme me të cilat përballen shumë beqarë përfshijnë:

Vetmia: Ndjenja e vetmuar dhe e shkëputur nga të tjerët mund të jetë e vështirë për disa njerëz, veçanërisht nëse ata janë mësuar të kenë një partner ose miq të ngushtë për të ndarë jetën e tyre.

Mungesa e mbështetjes emocionale: Pa një partner, mund të jetë sfiduese për të gjetur mbështetje emocionale dhe dikë për të ndarë mendimet dhe ndjenjat tuaja.

Presioni social: Shoqëria shpesh ushtron shumë presion mbi njerëzit që të jenë në marrëdhënie, gjë që mund të çojë në ndjenja të pamjaftueshmërisë ose pasigurisë.

Single al – Është e rëndësishme të theksohet se të qenit beqar mund të jetë gjithashtu një përvojë pozitive dhe fuqizuese, duke i lejuar individët të përqendrohen në rritjen personale, pavarësinë dhe kujdesin për veten.

Argjenda

Argjenda

Më shumë artikuj: