Kiwi Chat Albania: 5 sjellje qe duhet t'ju alarmojne

Kiwi Chat Albania: 5 sjellje qe duhet t’ju alarmojne

kiwi chat albania

Kiwi Chat Albania: Shqiptarët anë e mbanë dëshirojnë të chatojnë shqip që të gjejnë fatin e jetës.

Njohja me persona të rinj është bërë më e lehtë në kohët moderne falë internetit dhe aplikacioneve për njohje online.

Megjithatë, duke u njohur në këtë mënyrë ka risqe dhe shqetësime që duhet të mbahen parasysh.

Për të siguruar që ju të keni një përvojë pozitive dhe të sigurtë gjatë njohjes me persona online, është e rëndësishme të ndiqni disa këshilla themelore.

Duke ndjekur këto këshilla, ti mund të jesh në gjendje të provosh një eksperience të suksesshme dhe të kënaqshme gjatë njohjes me persona në Kiwi Chat Albania.

Mungesa e përkushtimit

Ndonjëherë ndodh që njerëzit nuk janë në gjendje t’i japin një personi kohën e duhur për të ndërtuar një marrëdhënie.

Kjo mund të ndodhë për shkak të presioneve të jetës së tyre, ndryshimeve në situatën e tyre personale ose kulturës së tyre.

Nëse ndodh kjo, është e rëndësishme që të mos ndjeheni fajtor për asgjë dhe të mos e merrni personalisht.

Është e rëndësishme të kuptoni se njerëzit kanë prioritetet e tyre të jetës dhe ata mund të kenë ndryshime në ato prioritete me kalimin e kohës.

Në vend të kësaj, ju mund të takoni persona të tjerë dhe të vazhdoni të eksploroni mundësitë e reja.

Duke e parë situatën nga një perspektivë të hapur dhe të pranoni që ndonjëherë nuk mund të kontrollojmë gjithçka, mund të ndiheni më të qetë dhe të gatshëm për të gjetur atë që kërkoni në marrëdhëniet tuaja.

Refuzimi i takimit në jetën reale

Nëse keni biseduar me dikë në aplikacionin Kiwi Chat Albania për një kohë të caktuar, dhe ata vazhdimisht refuzojnë të takohen me ju në person, kjo është një sinjal shumë i keq.

Kjo mund të ndodhë sepse ata nuk janë ashtu siç thonë se janë ose sepse nuk janë të gatshëm të angazhohen në një marrëdhënie.

Ka shumë arsye pse dikush nuk mund të jetë i gatshëm të takohet, por nëse ata janë të interesuar për ju, ata duhet të jenë të hapur ndaj ideve.

Së fundi, kjo do t’ju ndihmojë të vlerësoni kiminë tuaj dhe potencialin për një marrëdhënie.

Një formë tjetër e kësaj është kur dikush gjithmonë ka një shkak përse nuk mund të bëjë një video thirrje.

Nëse personi nuk është i gatshem të tregojë fytyrën e tyre pas disa javësh bisedimi, kjo është një sinjal që diçka mund të mos jetë në rregull.

Kërkesa të shumta

Ju mund të mësoni shumë për dikë duke biseduar online, dhe është në fakt të mundur të zbuloni disa shenja paralajmëruese që në fillim.

Një shembull është nëse ata bëjnë kërkesa të hershme, ndoshta për të takuar ose për të qëndruar së bashku në vendin e tyre, në vend të dalni kudo bashkë.

Një shembull tjetër mund të jetë nëse ata presin që ju të ndryshoni planin tuaj për të u përshtatur planit të tyre, ose për të anuluar plane ekzistuese për të takuar ata. Këto lloj sjelljesh mund të jenë fillimi i sjelljeve tjera kontrolluese.

Takimet e para duhet të jenë emocionuese dhe flirtuese.

Bëhet fjalë për momentet e ndjesisë së lidhjes dhe kimisë që ju mbajnë qeshur gjatë gjithë ditës. Ky person duhet të ju bëjë të ndjeheni të veçantë, të respektuar dhe të çmuar.

Nëse ke një ndjesi të sjelljeve kontrolluese, posesive, të padijshme ose në mënyrë të tjera të pa shëndetshme, është e mundur që kjo sjellje nuk do të zhduket.

Kërkimi i shpejtë i numrit të telefonit

Kur fillon të njoftohesh me dikë, duhet të merrni gjërat shtruar.

Kjo është veçanërisht e vërtetë kur vjen puna tek dhënia e informacionit tuaj personal.

Nëse dikush që sapo jeni përputhur me një aplikacion për takime ju kërkon numrin tuaj të telefonit ose adresën tuaj elektronike para se të njiheni me ta, atëherë kjo është një sinjal i kuq.

Dikush që mundohet të bëjë bisedën jashtë platformës së takimeve sa më shpejt të jetë e mundur, nuk është dikush i sinqertë.

Ata mund të jenë duke u munduar të ju mashtrojnë, ose thjesht mund të jenë duke kërkuar një aventurë të shkurtër.

Në të dy rastet, kjo është një sinjal paralajmerues.

Shprehja e dashurisë herët

Një nga sinjalet paralajmeruese për të mbajtur mend kur jeni duke u njoftuar me dikë është kur dikush shpreh dashurinë për ju shumë shpejt.

Megjithëse mund të duket person i ndershëm në fillim, është e rëndësishme të merrni një hap prapa dhe të vlerësosh situatën.

Është e mundur që personi tjetër të jetë i sinqertë, por është gjithashtu e mundur që ata po përpiqen të manipulojnë ose të ju kontrollojnë.

Merrni kohën për të njohur personin tjetër dhe sigurohuni që jeni të rehatshëm me tempin e marrëdhënies para se të angazhoheni në diçka.

Si të bëj kujdes kur flas me dikë online?

Kur flet me dikë në internet, ka disa sinjale paralajmëruese që duhet t’i mbash mend.

Së pari, nëse personi me të cilin flisni nuk është i përkushtuar dhe duket se interesohet për shumë njerëz në të njëjtën kohë, kjo mund të jetë një shenjë paralajmeruese.

Së dyti, nëse refuzojnë të takohen në jetën reale ose duket se kanë frikë për të bërë këtë, kjo mund të jetë një shenjë se ata nuk janë ai që thonë se janë.

Së treti, duhet të jeni të kujdesshëm me një person që ka shumë kërkesa, veçanërisht nëse ato duken të paarsyeshme ose të kërkojnë diçka të panevojshme.

Gjithashtu, nëse ata kërkojnë numrin tuaj të telefonit menjëherë ose kërkojnë informacion personal shumë shpejt, kjo mund të jetë një shenjë e një motive të fshehur.

Në fund, nëse ata pohojnë dashurinë e tyre menjëherë ose duket se po lëvizin shumë shpejt, është e rëndësishme të merrni një hap prapa dhe të vlerësoni situatën para se të angazhoheni në diçka.

Shqipe

Shqipe

Më shumë artikuj: