Njohje me mami: 5 Keshilla te vlefshme gjate njohjes me nena beqare

Bashkohuni me më shumë se 500,000 miq të rinj në dua.

Njohje me mami mund të jetë një prej eksperiencave më të mëdha në jetën e dikujt.

Kur njoftoheni me një nënë beqare, është e rëndësishme të kuptoni se e gjithë familja është e përfshirë në marrëdhënie, nga fëmijët te ish-partneri.

Mund të ketë konflikte në planifikim, prioritete të ndryshme dhe ndryshim emocional për të perpunuar.

Megjithatë, me durim, mirëkuptim dhe komunikim të hapur, njoftimi me një nënë beqare mund të jetë një përvojë përmbushëse dhe shpërblyese.

Ky lloj njoftimi mund t’i sjellë një kuptim krejtësisht të ri ndjenjës se zakonshme te dashurise.

Nëse ju vetë nuk keni fëmijë dhe jeni të hapur për takime me nëna beqare që tashmë kanë fëmijë, do të ndiheni të përgatitur dhe të qetësuar pasi të lexoni këto këshilla më poshtë.

Njohje me mami: 5 këshilla të vlefshme

Takimi me një nënë beqare mund të jetë një përvojë unike dhe shpërblyese, por kërkon mirëkuptim dhe durim.

Këshilla e parë është të kuptoni se e gjithë familja do të luajë një rol të rëndësishëm në marrëdhënie. Takimi me një nënë beqare do të thotë që mirëqenia e shumë njerëzve të ndryshëm është e përfshirë dhe mund të duket si një akt mashtrimi pasi çdo person e përpunon ndryshimin ndryshe.

Këshilla e dytë është të kuptoni se nuk do të jeni ende prioriteti kryesor. Për prindërit, mirëqenia dhe lumturia e fëmijëve të tyre janë më të rëndësishme se marrëdhënia e tyre romantike, veçanërisht në fazat e hershme të takimit.

Këshilla e tretë është të kuptoni orarin e tyre të zënë dhe të paparashikueshëm. Oraret e prindërve beqarë sillen rreth fëmijëve të tyre, ndaj duhet të jeni fleksibil dhe kreativ për të gjetur mënyra për t’u lidhur me ta.

Këshilla e katërt është të komunikoni për një afat kohor të rehatshëm për t’u njoftuar me fëmijët. Prindërit beqarë do duan të jenë të rehatshëm dhe të sigurt në lidhjen e tyre përpara se të vendosin të prezantojnë me fëmijët e tyre dikë të ri.

Këshilla e pestë është mos i merrni gjërat shumë personalisht, veçanërisht nëse fëmijët janë të frikësuar që prindi i tyre të ecë përpara me një lidhje të re.

Është e rëndësishme t’u jepni atyre kohë për të përpunuar emocionet e tyre dhe për të ardhur me ritmin e tyre. Nëse të dyja palët i qasen marrëdhënies me mençuri dhe kuriozitet, mund të jetë një përvojë e bukur dhe shpërblyese për të gjithë të përfshirët.

Mbani mend…

Prindërit beqarë janë shumë më tepër se thjesht prindër. Ata janë të rritur me nevojat e tyre personale.

Kushtojini vëmendje personit dhe marrëdhënies që po ndërtoni së bashku.

Por, si të dini nëse të bëheni pjesë e kësaj marrëdhënieje? Ju jeni i vetmi që mund ta vendosni këtë gjë.

Mos u ndikoni nga këshillat e miqve apo familjarëve që nuk e kuptojnë plotësisht situatën.

Në shumicën e rasteve, kjo është thjesht një paragjykim.

Duke pasur kujdes dhe qasje të drejtë ndaj kësaj marrëdhënieje, mund të ndërtoni një lidhje të fortë dhe të qëndrueshme me një nënë beqare.

Për fund, mos bini pre e fjalëve që do të përpiqen t’ju dekurajojnë ose do t’ju sugjerojnë se janë thjesht në kërkim të një figure njerku. Ky është rast i rrallë.

Më shumë artikuj:

horoskopi ditor

Horoskopi ditor

Horoskopi ditor për datën 29.12.2023. Çdo ditë horoskopi ditor ju tregon me cfarë pritet të përballen sot të lindurit e

horoskopi ditor

Horoskopi ditor

Horoskopi ditor për datën 29.12.2023. Çdo ditë horoskopi ditor ju tregon me cfarë pritet të përballen sot të lindurit e