Vajza per takime

Vajza për takime

Vajza per takime. – Të dalësh në një takim me një vajzë mund të jetë një përvojë e sikletshme, veçanërisht nëse nuk jeni të sigurt se si të silleni ose çfarë të bëni.

Ndërsa nuk ka rregulla të forta dhe të shpejta për takimet, ka disa sjellje që mund t’ju ndihmojnë të bëni një përshtypje të mirë dhe të rrisni shanset për një takim të suksesshëm.

Në këtë postim në blog, ne do të diskutojmë disa këshilla se si të silleni në një takim me një vajzë, pasi të keni pasur disa takime online.

Mos u vononi

Rregulli i parë për takime është të jesh i përpiktë. Ardhja me vonesë mund të krijojë një përshtypje të keqe dhe të tregojë se nuk e keni parasysh kohën e saj.

Sigurohuni që të planifikoni kohën tuaj në përputhje me rrethanat dhe të mbërrini në vend disa minuta përpara kohës së caktuar. Prandaj keni kujdes! Mos u nisni vonë dhe mos u vononi.

Vishuni siç duhet

Është e rëndësishme të visheni siç duhet për këtë rast. Kjo nuk do të thotë se duhet të vishni një kostum dhe kravatë, por sigurohuni që të jeni të pastër dhe të rregulluar.

Vishuni me rroba që ju bëjnë të ndiheni të sigurt dhe rehat, por gjithashtu tregojnë se keni bërë pak përpjekje për pamjen tuaj. Vajzat e vlerësojnë shumë këtë gjë.

Atyre patjetër se ju bie në sy se si keni vendosur të paraqiteni në këtë takim dhe të jeni të bindur se ato do ta diskutojnë këtë gjë me shoqet e tyre.

Vajza per takime – Tregoni interes

Gjatë takimit, sigurohuni që ta përfshini vajzën me të cilin keni dalur në takim në bisedë dhe të tregoni një interes të vërtetë për të. Bëni pyetje rreth hobive, interesave dhe përvojave të jetës së saj.

Dëgjoni në mënyrë aktive përgjigjet e saj dhe bëni pyetje vijuese. Shmangni të flisni vetëm për veten dhe interesat tuaja. Kështu ajo do të ndihet e vlerësuar dhe do të dojë edhe një takim të dytë me ju.

Jini të respektueshëm

Të jesh i respektueshëm me vajza per takime është çelësi kur takohesh me një vajzë. Në fakt, duhet ta dimë se të qenit i respektueshëm është shumë e rëndësishme në çfardolloj raporti njerëzor.

Në rastin e takimeve me vajza, respekti përfshin respektimin e kufijve, opinioneve dhe besimeve të saj. Shmangni të bëni shaka ose komente të papërshtatshme ose fyese.

Trajtojeni atë me të njëjtin respekt që do të dëshironit për veten tuaj. Të jeni të sigurtë se çdo vajzë do ta vlerësoj shumë këtë.

Sillu si një zotëri

Të jesh zotëri vlerësohet gjithmonë. Prandaj në takimet tuaja me vajza per takime gjithmonë silluni me xhentilesë. Ja disa këshilla për ju: Mbajeni derën hapur për të, ofroni të paguani për vaktin ose aktivitetin dhe jini të vëmendshëm ndaj nevojave të saj.

Nëse ajo duket e pakëndshme ose e pakënaqur, pyesni nëse mund të bëni diçka për ta bërë atë më të rehatshme.

Bëni disa pyetje interesante

Vajza per takime – Këtu janë disa pyetje interesante që mund t’i bëni një vajze në një takim të parë:

Mos harroni, gjëja më e rëndësishme është të jeni të respektueshëm dhe të tregoni interes të vërtetë për të njohur personin. Paç fat!

Çfarë lloj hobi apo interesash ke?
Cili është libri apo filmi yt i preferuar dhe pse?
Keni udhëtuar diku kohët e fundit, apo keni planifikuar ndonjë udhëtim të ardhshëm?
Çfarë të pëlqen më shumë në punën apo karrierën tuaj?
Cilat janë llojet tuaja të preferuara të muzikës dhe a keni ndonjë artist apo grup të preferuar?
Çfarë tëpëlqen të bëni në kohën tuaj të lirë?
A ke ndonjë kafshë shtëpiake dhe si quhen?
Cila është këshilla më e mirë që ke marrë ndonjëherë dhe nga kush ishte ajo?
Cila është gjëja më emocionuese që ke bërë ndonjëherë dhe çfarë e bëri atë kaq të veçantë?
Ke ndonjë ushqim të preferuar?

Ji vetvetja

Më në fund, ji vetvetja kur dilni me vajza per takime. Përpjekja për të vepruar si dikush që nuk jeni mund të jetë rraskapitëse dhe jo tërheqëse. Tregojini asaj veten tuaj të vërtetë dhe lëreni të shohë personalitetin dhe karakterin tuaj.

Mos harroni, qëllimi i takimit është të gjeni dikë që ju pëlqen për atë që jeni, jo atë që pretendoni se jeni. Të dalësh në një takim me një vajzë mund të jetë emocionuese, por mund të jetë edhe nervoze.

Ndjekja e këtyre këshillave mund t’ju ndihmojë të lini një përshtypje të mirë dhe të rrisni shanset për një takim të suksesshëm. Mos harroni të jeni në kohë, të visheni siç duhet, të tregoni interes për të, të jeni të respektueshëm, të jeni një zotëri dhe të jeni vetvetja. Fat të mirë dhe argëtohu!

Argjenda

Argjenda

Më shumë artikuj: