Besa Chat: Platforma tjetër për njohje online

Njihuni me Besa Chat Platforma tjetër për njohje online

Besa chat është një platfomë tjetër e cila përdoret për njohje online nga njerz të shumtë.

Nuk ka rëndësi nëse jeni përdorues i pajisjeve mobile, i kompjuterit ose i tabletit, Besa chat të ofron një përvojë të lehtë për t’u përdorur. Në Besa chat, ti mund të kyqesh pa patur nevojë të identifikohesh.

Sapo kyqesh, Besa chat të ofron 3 mundësi, varësisht se çka kërkon:

  • Grupi i fotove qesharake
  • Grupe të përbashkëta
  • Krijimi i një bisede online private

Grupi i fotove qesharake

Mënyra se si funksionon ky grup është se në mesin e qindra fotove qesharake të postuara në grupin e fotove qesharake, ato më të mirat zgjedhen për t’u shfaqur në faqen kryesore, tek opsioni Meme.

Kur klikon opsionin Meme në faqen kryesore, mund të shohësh me mijëra foto qesharake të përzgjedhura si më të mirat mrenda grupit privat të krijuar për këtë pjesë.

Grupe të përbashkëta

Ky grup funksionon duke ju dhënë mundësinë të zgjidhni grupe të ndryshme që gjeni interesante.

Pasi të zgjidhni dhomën e bisedës, mund të paraqiteni dhe të bëni njohje me të tjerët që janë të pranishëm. Ky është momenti kur mund të ndani informacione rreth vetes, të bëni pyetje dhe të ndjekni diskutimet në dhomë. Nëse doni, ju mund të bashkoheni në bisedë dhe të ndani mendimet tuaja për çdo temë që diskutohet në dhomë.

Krijimi i një bisede

Ti mund të krijosh një grup dhe të ndash linkun e ftesës në media sociale. Pastaj mund të ftoni miqtë, familjen ose kontaktet tuaja në media sociale të bashkohen në grup.

Një rregull i rëndësishëm i Besa chat është mbrojtja e grupit me fjalëkalim. Njerëzit që janë jashtë grupit nuk mund të bashkohen në dhomën e bisedes pa fjalëkalim.

Përmbledhje

Besa chat të ofron një përvojë të thjeshtë dhe të lehtë për t’u përdorur. Kujdesi për sigurinë është një prioritet i rëndësishëm i Besa chat, dhe grupet janë mbrojtur nga fjalëkalimi, për të siguruar se vetëm ata që kanë fjalëkalimin mund të bashkohen në bisedë.

Si pëmbledhje, Besa chat është një mënyrë tjeter për të gjetur njerëz të rinj dhe për të krijuar miqësi të reja nëpërmjet një platforme të sigurtë dhe të thjeshtë për t’u përdorur.

Shqipe

Shqipe

Më shumë artikuj: